• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
Всички имаме коли, нали ?
torbalan - Дървен философ
дефакто, те така са ги омешали, че вече идея нямам кое чийо е и къде се прави...

любимия на мнозина голф май го правят в бразилия... волво стана китайско... ситроен правят партия с бмв и мазда...

изобщо - мешания яка...
Chefo77 - майстор
ХАХАХА
4 от 10 за VAG в дъното :)

На Аутобилд не вярвам от много време - за тях всичко, което не е VAG е лошо, ако случайно в нещо някой автомобил е по-добър от някой VW, то се намират 101 "обективни" причини, за да стане VW-то по-добро.
А пък и тази статия са я писали руснаци, не билдерите :)
25th Hour - специалист
Само вижте източника за формиране на тая класация. Типично по Аутобилдски= Ламерски....

Има само един източник достоверен и той не е публикувал данни по простата причина, че годината не е свършила.

Разбира се платените репортери там са сложили коня пред каруцата...
wizli - специалист
housedoktor написа:
Мдаа ...като се замисля на път са ме оставяли само немски коли.Аз харесвам италиански дизайн,френски интериор и японски мотор .Ама такова животно нема
Може да се окаже някое Пежо,
Рено Еспас 4 имат Исузу дизел, ама много ги плюят...
Крайслер - Митсубиши мотори,
Волво също...
ArturDent - Почти Безобиден
wizli написа:
Крайслер - Митсубиши мотори,
Поне дизеловите не са.
Те са производство на VM Mototi - италианска фирма, която се занимава само с производство за дизелови мотори.
Тези мотори се слагат на Крайслер , Нисан, Алфа, Шевролет и още един куп машини. Ако видите отзад да пише CRD - с такъв мотор са.
Спорил съм много с авто-джамбази, монтьори и даже във форума на Крайслер.
Всички се надуват, че мотора бил на Мерцедес - мит от времето на Даймлер-Крайслер. Или че бил на Алфа, или на ...

Иначе фирмата прави добри дизелови мотори, но за ... кораби и дизелови генератори.
niki_sap - специалист
housedoktor написа:
Мдаа ...като се замисля на път са ме оставяли само немски коли.Аз харесвам италиански дизайн,френски интериор и японски мотор .Ама такова животно нема
Всъщност има такова животно - Нисан Кашкай. Макар и не точно.
Другия ти вариант е Хонда сивик хеджбек.

Според мен и двете посочени тук класации не са обективни защото не сравнчват един клас коли, нито една генерация коли.
Преди точно 5 години четох класацич за марките продавани в САЩ - т.е. нещо полезно за бедняците 5 години по-късно :)
На база множество фактори един от техните водещи институти беше наблюдавал всички марки продавани в САЩ и направил класация на 5 годишна база - колите от 2000 г., същите през 2001, и същите изследвани 2005.
На първо място през всичките години - Инфинити, на второ и т.н. се сменяха но между Лексус, Тойота, Нисан и Мазда. След това някъде към 5-7 място Понтиак и чак след това Европейските марки - като винаги водеше Фолксваген, но примерно на 12-15 позиция.
За съжаление това беше класация на американски модели и европейски продавани там.
Аз лично в момента се чудя за Форд фокус 2006-2008 1.6 дизел - ако някой има наблюдения..... не го видчх в нито една от класациите :)
25th Hour - специалист
Не вярвах, че ще го кажа, но фокуса е доста добро съотношение, цена/ качество. Дизайна става, не е скъп за покупка, не е толкова скъп за поддръжка, има прилично окачване и ектрите са достатъчно за такива пари. Само не знам тоя мотор дали не идва малко лабав...

Иначе за унифицирането на частите и съвместните разработки на шасита, силови агрегати и.т.н. мен лично ме дразни, но явно това е бъдещето. Просто концерните се опитват да оптимизират всичко в линията на създаване от дъската, до пътя... кофти, но това е ....
маречков - специалист
ESPACE написа:
маречков написа:
Я кажете колко човека познавате, дето карат дайхатсу, а някой би ли си купил такова главоболие?
Човече, Дайхатсу е почти 100% Тойота, а да наречеш Тойота главоболие се иска доста широка интерпретация.

Ти да не си им фен на дайхатсу? Те шкодите били WV, ама не точно. Айде стига. Сега като се замисля и дачията бяха Рено, ама пак не точно.
За Тойота съм съгласен.

Колите за мен са две: БМВ за хора до 60 г. обичащи динамиката и Мерцедес за хората след 60 г., които искат вече спокойствие.

Весели празници. :santa:
25th Hour - специалист
маречков написа:
Я кажете колко човека познавате, дето карат дайхатсу, а някой би ли си купил такова главоболие?.
Аз имам Дайхатсу Фероза. Двигателя е на Нисан. Струва малко пари. Катери се навсякъде, има бързи бавни, блокажи всички аксесоари на истински оффроуд. Поддръжката му е никаква, не се чупи и изобщо хубава джипка е...
reevil - специалист
маречков написа:

Колите за мен са две: БМВ за хора до 60 г. обичащи динамиката и Мерцедес за хората след 60 г., които искат вече спокойствие.

Весели празници. :santa:
:2thumbs: :2thumbs: :2thumbs:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Тема "Класация на Autobild за най-лош и най-добър автомобил 2010г." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: