Всички имаме коли, нали ?
ditronix - специалист
25th Hour ,не знам защо мислиш ,че моторите,които се влагат в ДАЧИЯ са стари?!?Точно моторът на ДЪСТЪР си е абсолютно нов,същия като на МЕГАН 3.Сертифициран отвсякъде,с нисък разход и ниски емисии-т.н. енергиен клас А.Спомена се тук за ШЕВРОЛЕТ-тествах новия КРУЗ,такова дърво не бях виждал!След това се качих и на САНДЕРО-разлика от земята до небето.В крайна сметка вижте цените на ДАЧИЯ-няма как за малко пари да получим кола от класа.А за КИА не мога да разбера защо са плюнките-ами колите са със 7 (седем!) години гаранция!ХЮНДАЙ пък дават 5 години с безплатно обслужване в тоя период.Не разбирам какво не ви харесва?Аз лично бих предпочел нова КИА пред 6-7 годишен марков сандък,който започва свеки ден да иска по нещо!
eurogas - специалист
За толкова пари може да се купи Порше Кайен на 6 години, ако ги поставим един до друг разликата е смазваща ! :)
Chefo77 - майстор
Какъв Кайен, какви 5 лева ... Въпросът не е само да го купиш, после трябва и да го поддържаш, и да го ... ХРАНИШ. А то яде, мамка му. Вярно, че е 100 пъти повече джип от Дачията, ама само каското му е колкото половината кола.
25th Hour - специалист
Вие почнахте малко за различни неща да говорите ама и колегата малко метна камък с тоя кайен...
Междувпрочен той е на верига и няма ангренаж... :yawinkle:

Става дума дали да си купиш тая Дачия Дъстър дето Франсетата чакат на опашка за нея :) за около 30 000 лева и дали може да се намери подобна кола за подобни пари и какво точно ще и има след като не е нова...

Според мен може да се намери такова нещо...

А сега отворих сайта с офертите и си конфигурирах един Дъстър с мотор dci 110 коня и 4х4 с малко екстри / базовата цена на това е 32 590 лева/

Като сложиш пакет комфорт, което е задължително и тракшън контрол, което също е задължително и цената отива на 37 000 лева с ДДС....

Според мен това са много пари за тоя кошник....
Huhavela - специалист
Колега,защо реши,че като е на верига няма ангренаж .
А иначе по темата-не бих дал толкова пари за автомобил като този.
25th Hour - специалист
Ами ако под ангренаж разбираш ремъци и ролки...
trix - специалист
25th Hour,37 000 ли каза,виж NISSAN QASHQAI, ниво стандарт 4x4 за 36 991,с куп екстри + климатик
Изображение
http://www.nissan.bg/assets/pdf/qashqai_pricelist.pdf
ае сравнявайте ги
peter_m - специалист
trix написа:
25th Hour,37 000 ли каза,виж NISSAN QASHQAI, ниво стандарт 4x4 за 36 991,с куп екстри + климатик
Изображение
http://www.nissan.bg/assets/pdf/qashqai_pricelist.pdf
ае сравнявайте ги
Дизела почва от 42000 (базова)
trix - специалист
Дизела почва от 42000 (базова)[/quote]

да,малко по-голям въртящ момент - 240 при дизел дачия /196 бензин нисан,които са напълно достатъчни,а и разликата тук не е голяма.
Друго предимство дизела няма.
ускорение 10.6/12,5
мах скорост 193/168
к.с. 140/109

Тема "Новия Duster" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: