• 1
  • 2
Всички имаме коли, нали ?
stiv1961 - майстор
Тоя,,калорифер" клони към една друга тема, в момента много е актуална :-D :-D :-D
viewtopic.php?f=34&t=36118
Може модераторите да ги съберат в една обща :-D
preslav - майстор
stiv1961 написа:
Тоя,,калорифер" клони към една друга тема, в момента много е актуална :-D :-D :-D
viewtopic.php?f=34&t=36118
Може модераторите да ги съберат в една обща :-D
Много си прав, а също така и с вечната тема на живота "от пръ.ня - боя"
ZEDYCUS - майстор
Тези калорифери вършат работа, само против изпотяване на предното или задното стъкло. Имах ЗАЗ 968М, не пусках бензиновата печка да не се запаля и използвах такова калориферче зимата. В голям студ чистеше само едно малко петно на стъклото.
Прави си сметката за какво стават. :lol: Вземи си оправи клапите на парно на Пасата и не се занимавай с глупости. Правил съм я процедурата 100 лв и парно екстра. :wink:
cakev79 - специалист
Tемата е за ключ вече благодаря на всички с опит които се отзоваха.На другите също,но предпочитам винаги коментарите да са от хора които са ползвали каквото и да е.А относно парното на моя пасат,сега в студа не ми се занимава.Лятото ще е.
mely - напреднал
Ти кажи какво му е на парното и къв е пасата.Да не е от ония калпави байпаси - махането или разпробиването е за 5 мин и после се раждаш.
ZEDYCUS - майстор
На Пасатите Б4, болката им е дунапрена на клапите(но може и радиаторче, или термостат). Изгаря и не спира студения въздух. Парно йок. Изхода е сваляне на цялото табло, въздуховодите и ремонт на клапите , добре е и нов радиатор, за да не повтаряш процедурата като мен.
  • 1
  • 2

Тема "калорифер за кола" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: