Всички имаме коли, нали ?
SHADOWAWS - специалист
ZEDYCUS написа:
Здравей кое е това родопско село, че и аз съм половин родопчанин дет се вика. Майка ми е от Петково на 40км от Смолян. Пък за дървата не се притеснявай, тежестта ще се дърпа няма да се носи от колата.
По тоя повод се сещам като правех барбекюто пренасях в пасат комби 75 коне 0,6 кубика сурови дъски на 3 метра тежаха около 450кг, без проблем. :-D
Село Търънно 18-20км от Смолян :-D
Малко офтопик: Всичките ми набори от приятелите ми ('85) избягаха от София като мен - я по селата, я по чужбина си живеят доволно :supz:
kotyo - специалист
И на мен дядо ми е от Славейно и имам къща там, но за най-голямо мое съжаление работата ми не позволява да се изнеса на село. А, честно казано, много ми се иска..
stiv1961 - майстор
Ма вий тримката сте си направо земляци :)
kotyo - специалист
Ми то Петково е на 3-4км.
ZEDYCUS - майстор
Да вземем лятото да се съберем, па да пийнем. От мен беседката, барбекюто и пиенето. :partyman: .
И на мен ми се иска, ма май не ми стиска да остана там, няма работа. :)
SHADOWAWS - специалист
Преди малко прекарах 2 курса с ремаркето. Не знам колко са 10 товара с муле, ама толкова каза че са чичото на жена ми. :-D
Снимката на натовареното ремарке е първия курс. По-малко са от втория, че нали м е за сефте и не знаех колко ще е капацитета :? А и гумите при двата курса бяха много на мекица все пак. :-D

П.П. Не са само клони, има и толупи по метър дължина и по 60-70см обиколка. Та спокойно мога вече да си товаря квото дойде за бъдеще.
Благодаря са мненията на всички и съветите! :prayer: :supz:

Прикачен файл

Изображение0505.jpg

Прикачен файл

Изображение0504.jpg
Chefo77 - майстор
Ти на това ли казваш ремарке с дърва???
Че аз повече товаря на РК единицата като ги носим под навеса :lol:
SHADOWAWS - специалист
Chefo77 написа:
Ти на това ли казваш ремарке с дърва???
Че аз повече товаря на РК единицата като ги носим под навеса :lol:
Колкото-толкова ;) А и да свиквам да тегля ремарке, че то допълнителните умения никога не са излишни нали? :-D
kuger - майстор
Малко спам - ремарке 1,6/1,3/0,3, 0,624 куб.метра пълно с пясък. Вярно, теглено със шосеен трактор /Москвич/ .Голяма тръпка си е!
ZMeyGorianin - майстор
Хайде и аз да поспамя малко: 1.2х1.1х0.3=0.396 м3 също с пясък + 2 торби цимент х 50 кг. + моя милост 70 кг. докарани от 15 км. разтояние-последните 3 от тях по горски път с това:
Прикачен файл:
Cam000146.jpg
150 см3; 10 к.с.
Cam000146.jpg (48.18 KиБ) Видяна 4914 пъти
Коша отзаде се вдига като на самосвал!
Нямам актуална снимка в момента , затова пускам тази-правена от слаб GSM /не е реклама :) /.

Тема "Искам мнение за ремарке и кола със малко коне под капака" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: