Има малко раздвижване в търсенето ми на моторче Симсон , има 1 само че е тип скутер , 1 нормално но без документи , и 1 обикновенно с документи тия дни започвам огледа .
Един въпрос към моторджиите: как да изчистя вероятно запушен карбуратор? Смятам да го накисна в коресилин за една нощ и после да го продухам с компресор. Правилно ли е това и има ли и други начини?
Поплавъка не е спукан, проверих. А жигльора е един и го развивах и чистих. Има обаче разни странични връзки, които нито има как да се почистят, нито може да се види дали има мизерии вътре.
Аз моят го почистих с бензин и компресора. Важно е позицията на жигльорите да се спази, особенно ако нямаш мануал.Нямам идея какъв е карбуратора, но ако има платно е важно е да е здраво / последно видях лепено с каноконлит ((/
Ако има автоматичен смукач / щото не си писал какъв е тоя мотор/ също се гледа позицията на иглата там....
На трофито карбуратора го изварявам в оцет и излиза като,че сега е купен! Разбира се,предварително съм го измил от наслоявания,ако има и задължително го разглобявам! И задължително на открито,защото парите от оцета са много задушливи!!!
Има страхотни спрейчета "карбураторклийнъри" напръскваш го , оставяш го за 15-ина минути и е като от магазина. Наскоро изпръсках с последния карбуратора на фрезата и замърка като котенце. Не помня марката, но и на Вюрт са много читави.
Днес го напръсках обилно с Меглио и го изплакнах с вода. След като изсъхна го продухах с компресор. Има подобрение, но трябва да налея нов бензин, защото този в резервоара беше много стар. Карбураторчето е от скутерче Хонда, двутактово, 50 кубика.