schuldiner написа:Не е профан, а търговец (цитатът е от линка на колегата). Профан е този, който се връзва и купува. Черно на бяло ти обещават, че ще имаш проблеми с това гориво, ама хората предпочитат да вярват на мечтите си...Няма никакви мечти има опит - проба - грешка.
-Петрол-лъгали са ме в количеството гориво. След контролно замерване ми върнаха надвзетото.
-ОMV-на газ литрите излизат повече от обема на бутилката.

-Shell-лошо гориво - след зареждане с бензин не можах да изгася двигателя...... И много други примери за тях в това отношение. От друга страна V-Power/дизел/ ми даваше 100/сто/км. допълнителен пробег на резервуар/82л./. Последният път не стана така и ги смених.
-Лукойл-дават отстъпка и от обикновеният дизел съм доволен, но..... колата изгасна 10 км. след като светна резервата. Реших че не показва точно, но следващият път с половин резервуар едва стигнах до дома. Компютъра изписа - проблем при впръскването

Още да изброявам ли?
При дребни частници не зареждам.
Не бива да се правят прибързани заключения, колега! И по-кротко в квалификациите, моля. Шофьорският ми стаж е повече от годините ти.
Който има положителен или отрицателен опит - нека го сподели. Макар че и това не е меродавно, защото в отделните региони на страната за една и съща верига бензиностанции нещата са различни.