• 1
  • 2
Всички имаме коли, нали ?
eurogas - специалист
Голяма грешка ще направиш ако сложиш обикновена газова на този мотор, много обича да гърми, само газов инжекцион е решение за него, пробвал съм такъв монтаж още навремето когато нямаше газови инжекции, не се получи. [-X [-X [-X
kretio74 - специалист
eurogas написа:
Голяма грешка ще направиш ако сложиш обикновена газова на този мотор, много обича да гърми, само газов инжекцион е решение за него, пробвал съм такъв монтаж още навремето когато нямаше газови инжекции, не се получи. [-X [-X [-X
Сложих газовата сам. Първо я настроих на "Ухо" а после и на газ анализатор. Използвах комбинирана плочка с кихалка и на всеки колектор по една кихалка 16мм. Досега съм на 300-400 км и няма гърмежи. За всеки скучай си взех в колата инструмент и едни колектори :supz: . Малко ме озадачава разхода. На бензин градско харчеше 11-12, а газ бие 16/100.Но разлика във вървежа нема и колата работи много добре.
Колега, карам такъв Крайслер, но 2,4 - 150 к.с. С обикновена газова уредба. Сложих му я септември 2012 и в началото не кихаше. Но в последно време яко киха, като му подавам малко газ при потегляне. Потроши кутията на филтъра! Предполагам, че има кабел за смяна. Иначе на градско в София харчи около 12л газ. На кротко каране.
  • 1
  • 2

Тема "Газифициране на Крайслер Вояджер 2000куб. 133к.с." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: