stiv1961 написа:Ацетатния силикон нарушава амалгамата.Ми той тоя мирише на кисело, оцет..очевидно е такъв...И е изветрял..

stiv1961 написа:Ацетатния силикон нарушава амалгамата.Ми той тоя мирише на кисело, оцет..очевидно е такъв...И е изветрял..
ESPACE написа:Ако си го залепил с двойно лепяща за 2,5лв. дано съм лош пророк но ще падне до половин година.Сложих и лепило тип Поксипол. Не разчитам само на лепенката. А с лентата съм лепил някои неща и изглежда долу-горе читава. Ама като я купувах беше в пакетче със самозалепваща лепенка лепнато, май дори и етикет нямаше на нея.
bugsbunni написа:Колега, зависи каква кола караш. Ако е от масовите модели отивай до някой магазин за авточасти и виж дали нямат стъкла за тоята кола. Китайските са по 20 - 30 лв. А може и цяло огледало да ти излезе към тези пари.Карам един стар Ford. Просто ми дотегна от мизерии по паркингите. Я мигач, я огледало, я броня. И то като я остави човек на паркинга. Паркирал съм по къде ли не около блокчета, сини зони, прочие - там няма такива мизерници бе! Дека ги учат да карат не знам, но въобще не знаят да шофират автомобили. Стъклото ми е 10лв, бях купувал за дясното огледало, което и то беше счупено преди време, като взимах колата. Просто се ядосах, нямах време да взимам и после понеже ми трябваше нещо за временно - отрязах едно обикновено огледало, където го имах и го лепнах. Ако падне - падне. За без пари толкова. Ще взема някое китайско за 10лв и това е. А под огледало имам предвид само стъклото с пластмасовият му носач. не цялата коруба и т.н
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: