Всички имаме коли, нали ?

Най-съм доволен от:

2%
Shell
1
15%
OMV
7
9%
Petrol
4
13%
Pompetrol
6
22%
ECO
10
26%
Lukoil
12
13%
Друга
6

Общо гласове: 46

MIRO_073 - майстор
stiv1961 написа:
Миро, Pompetrol няма :) може би визираш Ромпетрол. Моята бензиностанция ,,Зара" я няма в анкетата, но най съм доволен от тях.
Чети го на Българо-латински :-D -грешка в писането, а тази верига я брой към други :)

SEV тук говорим за гориво (петролен продукт) ти ако искаш и с домашна ракия го карай Пасата :) Разбира се, че повечето са на франчайз ако не и 99% И от там до 99% задни идеи за печалби. Но има и коректни разбира се. А за бензина всичкия без най-скъпите горива идват от Нефтохима. Само добавките са различни.
Johny - майстор
Никоя верига не е читава постоянно. Само за момента съм на OMV, но докато не разбера, че нещо ме цакат. Най-често съм виждал гафове от Shel. Още като се появиха в България, им станах фен, но след едно зареждане старата Regata /на бензин/ не можа да изгасне при изключено запалвне :? Техния V-Power около година ми даваше икономия на дизел за около 100км. Тази пролет ги отрязах, защото развалиха горивото. Като цяло всички са маскари за съжаление и изхода е проба-грешка или подобни теми. "Еко" наскоро рекламираха вътрешни проверки за качеството на горивото, дано да са истински.
fox_vt - майстор
За дизел в търново мога с две ръце да се разпиша за Ромпетрол,зимна лятна няма разлика в поведението.Сравнена с гръцката нафта също няма разлика,предполагам гърците имат все пак някакви стандарти,макар че не ползват много дизел.От петрол и особенно лукойл зимата такива ефекти/дефекти по паленето [-X
Chefo77 - майстор
И двата дизела - основно Ромпетрол, малко по-малко Дизелор (не сте я чували вероятно) и понякога - Нитрото на Шел. За лукойл и петрол (която скоро няма да я има като верига) мога да напиша някой друг ред, и то твърдо негативен. На ОМВ откакто видях замръзналата колонка със зимна нафта, не съм стъпвал. Даже и за вода. Излъгах - кафе съм си вземал заради бисквитките - уникални са!
Бензинката като я карах, я поях само със 100 октановия на Еко. Колкото И даваха по каталог, толкова си гореше.
thinkpad - майстор
Chefo77 написа:
...
А98 много пари бре. А за Петрол - защо да я няма като верига?
Chefo77 - майстор
thinkpad написа:
Chefo77 написа:
...
А98 много пари бре. А за Петрол - защо да я няма като верига?
Къде съм писал за А98? Писах за 100 октановия на Еко. Използва се за усилване на фактора "удоволствие" - който при теб не е фактор (казвал си го многократно).
За другото - ще разбереш :wink:
puh4 - специалист
Може да ви струва лудост но е истина: масло (двигателно, хидравлично, за скорости, за спирачки и двутактово). Олио за готвене без прецеждане и зехтин, разредител за боя и бензин каквото падне и най вече с нафта. Най хубаво работи на двигателно масло мотора пее, а колата е Кия Керес. Никога не е ме оставял на пътя и докато го ползвах лично аз беше ок, после му се качиха едни майстори на транспорта (малтийци) и хвърли мотора за 2 месеца. Ако ми беше паднала китова мас, нямаше да се замисля.
Chefo77 - майстор
puh4 написа:
...а колата е Кия Керес...
Kia ceres не беше ли камионче???
nikolson - майстор
Основно зареждам от Геомекс и Лукойл. Тук-там Шел. Петрол ги избягвам поради лошото обслужване. Там цари древен балкантуристки комунизъм. Ако нещо става за пет минути, те ще си уплътнят времето до половин час. Разлики в горивата не намирам особени.
Чефо, Гриша Ганчев що да закрива Петрол?
ОМВ минава към Лукойл. Руснаците се изтеглят от Европа и се предислоцират на Балканите (стесняват фронта по военному).
ArturDent - Почти Безобиден
nikolson написа:
Руснаците се изтеглят от Европа и се предислоцират на Балканите (стесняват фронта по военному).
А за Газпром бензиностанциите ?

Тема "С какво гориво карате?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: