• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
stivemaster - майстор
Абе вие се настървявайте тука ,но при едно от редовните ми посещения на близкия офис на Еконт станах свидетел на скандал за енергоспестяващо устройство (не работело!!!) и служителката сподели (след като разубедихме колективно смешника да се разправи с нея по повод простотията си) че имало паметни дни, в които се доставяли до 20 такива (двадесет) за различна мощност били :lol: .
Та след такова признание, някой дава ли си сметка за каква кирия става дума тука в национален мащаб ???? И като те изгърбят кво правиш, отиваш в полицията и заявяваш - исках да изгърбя Енергото, ама ме изгърбиха мен ,това ли ?
fbr - майстор
stivemaster написа:
някой дава ли си сметка за каква кирия става дума тука в национален мащаб
Тия същите ще ни избират утре управници. Как да не те е яд.
hidrazin - майстор
Тук съм напълно съгласен. Най-много се печели от човешкаите лакомия, суета и глупост. А това устройство заслужава само един ELECTRO HAMMER. :lol: Както и тези дето го продават де.

Изображение

:partyman:
ArturDent - Почти Безобиден
Между другото устройството наистина може да има ефект за намаляване на разхода на гориво.
Както в медицината - плацебо ефекта. Когато пациентите имат подобрение само от това че взимат някакви "лекарства", без те да лекуват наистина.
Та и тук, ако водача си мисли че има някаква джаджа и иска да намали разхода, ще внимава с натискането на педала.
Като резултат съм убеден че при 80% от случаите ще има намаление на разхода.
Е не заради технически, а заради психически причини.
VLADO66 - майстор
ArturDent написа:
Между другото устройството наистина може да има ефект за намаляване на разхода на гориво.
Както в медицината - плацебо ефекта. Когато пациентите имат подобрение само от това че взимат някакви "лекарства", без те да лекуват наистина.
Та и тук, ако водача си мисли че има някаква джаджа и иска да намали разхода, ще внимава с натискането на педала.
Като резултат съм убеден че при 80% от случаите ще има намаление на разхода.
Е не заради технически, а заради психически причини.
Точно,ефекта е психологически. :)
stivemaster - майстор
Според мен тук пласибо ефекта няма нищо общо, щото той се отнася до възприемането на субективни величини - болка дразнене и т.н. Тук обаче става дума за влияние, над съвсем обективни величини - разход на електричество ,течни горива и т.н. което не е възможно. Нещо повече, може да се повиши разхода ,ако приемаш че си предпазен от преразход"си с презерватив" !!!!
thinkpad - майстор
Бях писал една тема за енергоспестяващите устройства. :) Всичко това са глупости на търкалета и опити за измама. Трябва да се разбере, че безплатен обяд просто не съществува.
Johny - майстор
Най-интересното е, че при изключен двигател, също дава икономии :wink: .
Имаше едно предложение да се пускат "кухи" заявки за доставка, което според мене не е лоша идея.
DMN - майстор
Ако направя аналогия - е те така изглеждат и предизборните обещания - като това у-во - "блажени са вярващите", че да ги има и мошениците :prayer:
kozl - майстор
А па тия дето са си натъпкали по колите не микро, а фаради, като си спрат музиката и нЕма защо да зареждат и гориво, оти че карат на капацитет :lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 154

Тема "Измами с разход на гориво." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: