• 1
  • 2
Всички имаме коли, нали ?
MamaMy - майстор
Каква е разликата между стиропор и лепило за стиропор? Между хартия и лепило за хартия? :)

Отиваш на рафта със силиконите дето са за пищов и четеш. Сега пак си купих някакъв от Кауфланд за 3,60. Не съм свършил съвсем стария, но не устоях на цената. Все около 8-15 лв съм ги взимал. По принцип разликата им от тубите със силикон е, че тези са ламаринени. Тези в Кауфланд са запечатани отдолу като кутийка кока-кола. Има си клипс за отваряне так където влиза буталото на пистолета.
pvk1967 - специалист
От това което казваш мога да се хвана единствено за "ламаринената" туба - на един от рафтовете видях една и още утре ще я посетя...пък дано изскочи заек от тая туфа...! :sad:
MamaMy - майстор
На повечето пише с големи букви PU. Може и това да ти послужи като подсказка. До сега съм попадал на бял, сив и черен. За моите цели цвета не е от значение. Прозрачен не съм виждал. Смърди на ацетон и стяга много бързо. Цапа много. Като го избуташ през накрайника за първи път после трябва да го използваш доста бързо. Аз всеки ден го ползвам и пак успява за два дни да стегне целия накрайник и даже малко в тубата. Става като гума.
  • 1
  • 2

Тема "Лепене на части от таблото на "Рено Сценик"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: