Kirilpm написа:....Колко мислиш че е голям предпазител за 400А на 12 волта
Явно стартера дори не може да му достигне пиковия ток.Чудно кутийката която прилича на кутийка за предпазител как събира 400А предпазител ...:

400А12V
fox_vt написа:Защо си мислите за измама?Клетка(пакет) която може да предостави подобен ток(от порядъка на 150А е стартов ток на бензинов автомобил) не е с големината на мобилен телефон. Също така силно не е препоръчително подобни елементи да се натоварват с пиков ток. Посоченото нещо е безполезно и измамно. Пък ако решиш да пробваш пиковият ток, вържи плюса и минуса на пакета заедно и бягай надалече, ако ти се живее. За това хората са измислили схеми за контрол на заряда и употребата.
ky-kyy написа:А ако е с автоматични скоростиТогава не съм ти виновен аз, приятелю.
ESPACE написа:Хубаво е когато човек не е работил с подобни батерии да не ръси подобни глупости. Какво мислиш се случва когато окъсиш терминалите?Хубави работи. Имаш една хубаво загряла се, опечена и гръмнала батерия. Няма по-голям ток от този на късо съединение, приятелю. Пък устройството вече казахме, че е чиста измама. Доста солиден е пакетът, който ще даде 150А ток, без това да му навреди. Да, прав си. С ЛиПо не работя, с ЛиЙон работя. И тук-таме с НиМх.
ESPACE написа:Като не си работил не ръси глупости.Приятелю, да изясним - смяташ, че нещо с големината на цигарена кутия е пакет, който може да отдаде пиков ток 150А при стабилно напрежение? Смяташ, че ще караш колата на стартер с батерия с размера на цигарена кутия, която ме съмнява, че има както капацитета, така и напрежението, което е дадено? Значи за електрически велосипед пакета батерии тежи 1.5кг. Автомобилен LiPoFe4 акумулатор тежи 10.5кг с капацитет 60Ah.
Това обезпечава над 30 нормални стартирания на автомобилен двигател с едно зареждане,Честито на балъците дето са си го купили. За толкова пари щяха да си вземат читав акумулатор и с гаранция.
toolegittoquit написа:Пък за 150лв, като добави една идея още може човек да си купи вместо такова менте-измама един акумулатор Varta. И 4 щипки и дебел кабел за подаване на ток.Ето човека познал верният отговор.Хубави кабели,някакъв акумулатор със сходен капацитет и някакво зарядно,което да го храни от време на време.Гаранция за стабилно напрежение,напълно безопасно,ако някой не обърка кабелите,и повече от просто и евтино за изпълнение.През тея мижави кабели първо ток дори 100А не може да протече,както и през китайските кабели за подаване на ток,изолация дебела като за 25кв дебел многожилен кабел,а вътре проводник колкото за моторче на чистачки.Поне служи като предпазител проводника ако нещо се обърка и не се палят.Мисля че само по описанието и снимките може да се прецени,че има по-добри варианти за палене с умиращ акумулатор,то според продавача само мусака дето не може да прави.А дори и да работи не знам кой ще даде тези пари,като със същата сума може да си вземе читав акумулатор и да си пали без да мръзне покрай колата зимата.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: