Доколкото знам при първите го е имало този проблем и сега са променили мястото на монтажа.
За Хувъра не знам как е.

koveslav написа:Малко инфо от сервиз със който работя.Поддържат точно този модел джип,2,4 бензин,собственост също на мой познат.Джипа се кара много интензивно.Колата сравнително бързо е износила фабричните дискове и накладки,заменил ги е за своя сметка с маркови.Помпата на поставената фабрична газова уредба,течна фаза е горяла 2 пъти през 40-50000км.За уредбата е доплатил в цената на колата 2400лв.Вече е с новопоставен газов инжекцион BRC,за собствена сметка и няма проблеми.Фирмата производител е викала всички тези коли,докато са били в гаранция и е заменяла гарнитурите по двигателя,включително на главата.На "нашия" джип това е станало,когато е бил на около 40000км.На 120000 гарнитурата на главата е "издухана" и моите хора я сменяха.Оказва се ,че за тези километри леглата на клапаните са сериозно пропаднали от газта и при смяна на гарнитурата е отстраняван и този проблем.Благодаря,ето това е информация за размисъл
Сега колата вече е на 180000км.Не е правила проблеми с ходова част,трансмисия,съединител и т.н.
koveslav написа:Между другото,обяснението което е дала фирмата от Ловеч за причините за смяна на гарнитурите ме изуми. На собственика е обяснено,че двигателите били сглобени в Китай с гарнитури по старата технология и от Европейския съюз им наредили да ги сменят.От екологична гледна точка не знам дали има смисъл,след като така или иначе гарнитурите са вече тук и със сигурност ще се изхвърлят тук,но....това е информацията.А.....а, това вече е друга бира
crez написа:...Жалко, нямам познат да кара такова мпс, ....Ами за сега мога да помогна само с реална снимка на мотора но от STEED 5.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: