Всички имаме коли, нали ?
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
Kirilpm написа:
Що ли са ти рязали гумата и са ти чупили огледало и броня?Може би защото си дребно завистливо човече,което все гледа в чуждата паничка?
Защото има много завистливи кретени, които всъщност завиждат на колата ми.
:lachtot: :lachtot: :lachtot: :lachtot: :censored:

А по темата, правете си каско и си карайте колите......
Kirilpm - специалист
Не завиждай,колега,ще поработим още 5-10 години,като им паднат цените ще си вземем по едно венто,хем евтино,хем върви много,почти нищо не гори и ще слагаме кабели на свещите купени на метър.
Chefo77 - майстор
toolegittoquit написа:
Защото има много завистливи кретени, които всъщност завиждат на колата ми.
Боже опази!
Да ти завижда някой на колата (на твоята имам предвид) е все едно някой да завижда на мъжа на Цецка Цачева...
Сам не се усещаш какви ги плещиш, че им и вярваш сигурно.

Иначе Невенски - спокойно. Още мнооого има да тръпнеш. Първия път като остъргах моя кола, си умрях от яд. После малко по малко претръпваш. Не че се радваш, но започваш да гледаш по-философски на нещата :)
Няма да те успокои, но преди 2 месеца един си ми остърга бронята, опитвайки се да излезе назад под странен ъгъл. Колата (моята) мръдна, аз излязох спокойно, момчето се сепна - "Ударих ли те". Погледнах, той калника му беше върху бронята ми. Викам: "Ами колата мръдна, калника ти е на бронята ми ..." Скъса се да се извинява ... Нищо не е станало, нито карам чисто нова кола, нито пък ако се кахъря, ще й мине :)
kr1100 - майстор
nv952 написа:
kr1100 написа:
Ако те успокоява
Я-точно темата която търся най отгоре :?
По темата - писалкит не помагатпробвал съм. при дълбока резка няма спасение освен пребоядсване .

И каското не помага . Да помогне 1 път , а при втори път нас ъсщия детайл. А престоя на автомобила поне4-5 дни за боядисване ?? а трябва
VLADO66 - майстор
Ако е засегнат само лака ,на старото голфче резките ги минах с безцветен лак за нокти :)
radius - майстор
kuger написа:
Подгрева на огледалата е винаги свързан със задния джам.
Аа може и да си е на отделно копче.
kr1100 - майстор
VLADO66 написа:
Ако е засегнат само лака ,на старото голфче резките ги минах с безцветен лак за нокти :)
А сегашната каква е дето е ударена отзад?
При менне помага писалката на синя боя -бяла резка - вижда се основата.
Днес нова изненада предния номер в средата подгънат от теглич
nv952 - майстор
Разгледах предложенията за пълно каско но все още не съм избрал при кой :?
Както и да е .....

Един друг въпрос!
Гледам че имало няква опция на късите светлени да светят по малко (да кажем 40 процента от пълната им мощност)
И не мога да разбера защо при мен светят тъй слабо!
Вдигах ги,свалях ги,регулирах и ръчно самите фарове пред една стена,обаче пак не свети тъй както съм свикнал!
Като пусна дългите всичко се оправя обаче не може,че пречи на другите хора :sad:
Като ида на село ще видя каква е крушката....мина ми през акъла да не би да е по малко ватове :cool:

Пък нещо от компютъра да са им намалили мощността 8-[
toolegittoquit - майстор
Рефлекторите на фаровете как са? Крушките са стандартни, едва ли можеш да намериш много по-малки.
Kirilpm - специалист
Подай директен плюс от акумулатора,може да е далеч по тривиална причина от компютърното управление.По принцип на 30-40% се пускат когато служат като дневни светлини

Тема "Един от многото Опели (Астра Н)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: