-Тони- написа:Мен ме спряха полицаи рутинно и провериха дали винетката е залепена. Само това, дори и документите не ги гледаха.И как точно проверяваха дали е залепена?
iavor написа:Това е от днес във вестник "Стандарт"Ако отида и поискам с талона нов стикер и кажа, че са ми го откраднали, дали ще ми дадат. Къде се ходи за да се иска
"Глобяват за незалепена винетка
Шофьорите ще отнасят глоби и за незалепена винетка, предупредиха от Агенция "Пътища". Стикерът за платена пътна такса трябва да се постави в долния десен ъгъл на предното стъкло, пише на инструкцията. Ако лепенката е закрепена със скоч или изобщо не е сложена, КАТ ще санкционира водача с глоба от 100 до 1000 лева. Веднъж поставен, стикерът не може да се ползва втори път. Винетката има и втора част, която не се отлепва, а стои у шофьора. Тя е нужна, в случай че лепенката бъде открадната или унищожена. С талона се взима нов стикер. Безплатно се възстановява само годишна винетка.
Виктория Илков"
 Кой прави разследване за "открадналост"?
 Кой прави разследване за "открадналост"?п.с.
Сутринта отивам... и гледам и не вЕрвам на очите си - стикера го няма, а колата там....

Майтап бе Уйли, ама как човек може да се пробва

Миналата година бях на седмични. Една седмична за почти цялата година.
  Миналата година бях на седмични. Една седмична за почти цялата година.