• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 22
Всички имаме коли, нали ?
medel76 - специалист
какво имате предвид с''някъде да пише 1600евро?
Точно този модел гледах и аз с тюф.
Chefo77 - майстор
kolcho написа:
Здравейте!
Фокусът определено не е в класа на останалите, които наистина са компактни автомобили. На 16 години - не бих го препоръчал на никого, това е кола на крачка от естествената си смърт, разходите по довеждането му до безопасно състояние ще са неразумно големи.
Само да поясня - точно Фокус-а е "компактен" автомобил. Останалите са "мини".
Авторът може да включи в сметките и Опел Корса. И се надявам, че тези пари са без предвидените за първоначалните разходи.
С голямо съжаление ще кажа, че толкова дървен автомобил като Поло 6N/6N2 рядко се среща. Не с брадвата, с тъпото на брадвата и от сакат брадвар е правено ...
stoianov_n - специалист
Chefo77 написа:
....Авторът може да включи в сметките и Опел Корса.
:2thumbs: Аз щях да я предложа първи, ама като знам, че накрая ще е форда......кво ще си търкам клавиатурата. :lol:
medel76 - специалист
Благодаря досега за отговорите.
ДА ''Фокуса'' е по широк има май сервизна книжка(но не знам точно) и 2 ключа и тюф до април 2017,
а какво мислите за фиат''Браво(а)'' или опел ''Астра''?
nikolovvd - майстор
Както се вижда живея във Видин и Събота и/или Неделя, когато ходя на село си пия кафето на 2 метра от пътя, по който минават автоджамбазите. Ако искате ще сложа една камера, за да видите колко и какви автомобили се внасят. В 50% от случаите това са ударени коли, които се вземат за 300-400 Евро и след ремонт се продават за 3-4 хилядарки. Внесените ударени коли се комплектоват с нужните за ремонт части и се карат в Монтана за ремонт. Извода си направите сами.
stoianov_n - специалист
medel76 написа:
...а какво мислите за фиат''Браво(а)'' или опел ''Астра''?
Опел Астра Г е КОЛАТА........ :wink:
:partyman:
medel76 - специалист
Майтап ли си правиш за ''Астрата''?
stoianov_n - специалист
medel76 написа:
Майтап ли си правиш за ''Астрата''?
Ако исках да си правя майтап, щях да пиша за фиата. :wink:
nikolov333 - майстор
Точно с Астра Г може да останеш без бъбреци..или да ти разбие камъните ако имаш.. :drinkers:
stoianov_n - специалист
nikolov333 написа:
Точно с Астра Г може да останеш без бъбреци..или да ти разбие камъните ако имаш.. :drinkers:
Тва сигурно щото си се качвал в някаква тунингована...тип селски тунинг и спортни седалки.... :-D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 22

Тема "кола до 3200-3500лв" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: