• 1
  • 2
Всички имаме коли, нали ?
nanobanano - специалист
Предполагам и централното може да се управлява от външен модул с отделно дистанционно,че имам едно на paolo?Така или иначе на майстор не мога да ида.Ще го мъча сам пък квото стане.
toolegittoquit - майстор
Защо не можеш на майстор? Ще ме извиняваш, ама ти кви жици даваш на късо при сложен акумулатор и до къде според теб ще стигнеш с експерименти? Ще изгориш и машинките на ел.стъклата, та да дадеш една торба пари за двигателчетата ли?
На моята кола, която бракувах, свалих стъклата, за да мога да ги демонтирам с 3 жици, които вързах към акумулатора. :) Става въпрос - а дали въобще е комфорт модула?
nanobanano - специалист
Просто нямам паричната възможност в момента,а и в близкия месец, а колата е отвън и вали... Интересното е че се отключва багажника с дистанционното,но при него знам,че работи с подаването на плюс.
toolegittoquit - майстор
nanobanano написа:
Просто нямам паричната възможност в момента,а и в близкия месец, а колата е отвън и вали... Интересното е че се отключва багажника с дистанционното,но при него знам,че работи с подаването на плюс.
Добре. На вратите проследи жиците. Виж дали имаш действително комфорт. Откачи ел.стъклата от комфорта Централното го отписваш най-вероятно. С джамовете няма да имаш проблеми най-вероятно. Коя година е тоя смЪрт и точен модел. Може да има схема в нета.
nanobanano - специалист
Smart fortwo/city coupe 99г.,600 кубика, 55 кон
Стъклата ги вдигнах,но се оказа ,че не работи парното и др.На съответните бушони не идва ток.
Последна промяна от nanobanano на пон май 16, 2016 11:24 am, променено общо 1 път.
toolegittoquit - майстор
Леле, вече парното не знам какво общо може да има с комфорт модул. Търси проблем по електрическата инсталация и то сериозен.
nanobanano - специалист
Оказа се,че е изгоряла някаква маса по пистите и като дам на контакт не сработва главното реле което пуска ток на доста неща.Излезна малкия дявол.
  • 1
  • 2

Тема "Изгоряло реле?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: