Всички имаме коли, нали ?
Гост - специалист
kolcho написа:
simplex написа:
Днес се случи нещастие с пасатко.
Е, започна се, макар и с леко забавяне, пък и поради общуване с камион! Да видим коя ще е следващата серия от сапунката :?
Не искам да съм пророк, но за 25-годишна кола сценария с разходите по нея не е непредсказуем...
-50 лв за ремонт на парното,
- 150 за стъкло,
-другия месец 50 за нещо друго,
-следващия още...

Поддръжката на старите кошници не излиза никак евтина- няма какво да се опитва Тинки да ни убеждава в противното.
nikolovvd - майстор
А ти какво искаш, да стане милионер ли? :-D
mupk0 - специалист
За стъклото няма никой застрахован...нова стара е все тая
nikolovvd - майстор
Така е, но трябва да се внимава след какъв камион се кара. Обикновено западняците не пестят пари за гуми и карат с нови, а точно те хвърлят камъчетата.
kolcho - специалист
simplex написа:
Четох, че за Golf2 може да се намери китайско стъкло с монтажа за 75-80лв? Аз какво да направя
Купи си Голф 2.
kolcho - специалист
simplex написа:
знае ли някой на подобна кола къде мога да намеря цена на стъкло и монтаж?
[/quote]
Гугъл знае всичко. Питай го, стига рева!
http://www.autoglass.bg/bg/how_much
Ако през формата за запитване ти е тегаво, има и телефон за директен контакт. Знаеш ли какво е телефон?
ivanovbg - майстор
Абе не ви омръзна да ви прави на глупаци?? :? То не беха ....., фиести, пасат, но вече без екстри но със счупено стъкло... Не му отговаряйте да мирне малко!
nikolson - майстор
simplex написа:
Намерих челно стъкло за 30 кинта от Пасат, но не е до мене - не знам колко тежи, от там не знам колко ще му е доставката. Че ако е 30лв доставката, обезсмисля покупката.
И какво ще го правиш като дойде?
Ти на улав ли се правиш, или нас правиш на улави? В Ямбол идват и ти сменят стъклото на място. В Бургас едва ли е по-различно. Какво само разтягаш локуми?
ivanovbg - майстор
simplex написа:
ivanovbg написа:
Абе не ви омръзна да ви прави на глупаци?? :?
Моляяя??? Да ти снимам ли Пасата каква пукнатина има на стъклото?? Или си мислиш, че нещо много ми се дават пари за стъкло?
Изображение

Тема "Пукнато стъкло - Passat B3 - цена за замяна?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: