Не възпроизвежда flac-ове и ако слушаш само МР3, става, но пък тунера не знам как е.
Всички имаме коли, нали ?
VLADO66
- майстор
104 мнения в "Нисък клас Sony или Blaupunkt?"
Chefo77
- майстор
Добре де, Тинки, защо трябва да правя стъкмистики? Вместо да купувам старо радио, да му слагам AUX, па да пускам пускам кабели до телефона, та да свири от него, не е ли по-добре телефоните да са си вързани към блутут хендсфрито в ухото, да си стоят в чантичката, а в плеъра да е включена флашката, която ми стои на ключовете? Аз мога и много по-тънко да мина - имам едно мини радийце с флашка, само му вземам преходник за запалка и го ползвам в нишата. Всичко ще струва 2 лева. То си има и USB, и SD карта.
Не искам SD. Имам си флашка - 100 пъти по-универсална е. И не искам да стъкмявам. Искам ново плеърче с USB и с добър тунер. Толкова ли е сложно?
Не искам SD. Имам си флашка - 100 пъти по-универсална е. И не искам да стъкмявам. Искам ново плеърче с USB и с добър тунер. Толкова ли е сложно?
torbalan
- Дървен философ
Chefo77 написа:...Не искам SD. Имам си флашка - 100 пъти по-универсално е.Адабедаамане!
Тва как можа да го напишеш
Навсакъде, където може да влезе флашка, може да влезне и СД.
Обратното категорично не е вярно
SD с преходник за УСБ е сто пъти по-универсално от УСБ флашка ;)
Иначе по темата - поддържам си първото мнение - купи си това, които ти е по-приятно да го гледаш. Друга разлика няма
Chefo77
- майстор
Да се чуди човек как досега не са те назначили за дизайнер на техниката
Искаш ли да ми кажеш колко маркови плеъри си виждал, които да имат СД карта? Ама истински, не от онези новите Пионери за 40 лева
Истината, е че ако гледаш дизайна на гореспоменатите плеъри, може и да ти циганеят. Но за истинските - ще ме извиняваш... Я виж Купертиното например и ми кажи кое му е циганското.
И съвсем между другото, единият ми телефон не може да работи с карта. Преценили са, че 32 гигабайта флашпамет са достатъчно. Но пък като му закача с преходника флашка, я познава да го таковам...
Искаш ли да ми кажеш колко маркови плеъри си виждал, които да имат СД карта? Ама истински, не от онези новите Пионери за 40 лева
Истината, е че ако гледаш дизайна на гореспоменатите плеъри, може и да ти циганеят. Но за истинските - ще ме извиняваш... Я виж Купертиното например и ми кажи кое му е циганското.
И съвсем между другото, единият ми телефон не може да работи с карта. Преценили са, че 32 гигабайта флашпамет са достатъчно. Но пък като му закача с преходника флашка, я познава да го таковам...
turbocharged
- специалист
Чефо още ли не си я купил тая музика. Вземай Сонито докато не е затворил Техномаркета. Поддържа Android смартфон също и iPhone ако трябва. Идеята на Тинки с BMW Profesional също не е зле обаче върви поне с BMW 3-ка комплект и няма USB, но пък има BMW
закачено на кабела.
Тема "Нисък клас Sony или Blaupunkt?" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература