• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
Всички имаме коли, нали ?
VLADO66 - майстор
Не възпроизвежда flac-ове и ако слушаш само МР3, става, но пък тунера не знам как е.
torbalan - Дървен философ
То в колата ще усетиш разлика между добър МР3 и флак... :)
montoya - майстор
Тази не стърчи флашка
Изображение
kolcho - специалист
montoya написа:
Тази не стърчи флашка
Изображение
Така е - флашка стърчи не тази :wink:
Chefo77 - майстор
Добре де, Тинки, защо трябва да правя стъкмистики? Вместо да купувам старо радио, да му слагам AUX, па да пускам пускам кабели до телефона, та да свири от него, не е ли по-добре телефоните да са си вързани към блутут хендсфрито в ухото, да си стоят в чантичката, а в плеъра да е включена флашката, която ми стои на ключовете? Аз мога и много по-тънко да мина - имам едно мини радийце с флашка, само му вземам преходник за запалка и го ползвам в нишата. Всичко ще струва 2 лева. То си има и USB, и SD карта.
Не искам SD. Имам си флашка - 100 пъти по-универсална е. И не искам да стъкмявам. Искам ново плеърче с USB и с добър тунер. Толкова ли е сложно?
torbalan - Дървен философ
Chefo77 написа:
...Не искам SD. Имам си флашка - 100 пъти по-универсално е.
Адабедаамане!

Тва как можа да го напишеш :)

Навсакъде, където може да влезе флашка, може да влезне и СД.

Обратното категорично не е вярно :)

SD с преходник за УСБ е сто пъти по-универсално от УСБ флашка ;)

Иначе по темата - поддържам си първото мнение - купи си това, които ти е по-приятно да го гледаш. Друга разлика няма :)
Chefo77 - майстор
Да се чуди човек как досега не са те назначили за дизайнер на техниката :lol: :lol:
Искаш ли да ми кажеш колко маркови плеъри си виждал, които да имат СД карта? Ама истински, не от онези новите Пионери за 40 лева :wink:
Истината, е че ако гледаш дизайна на гореспоменатите плеъри, може и да ти циганеят. Но за истинските - ще ме извиняваш... Я виж Купертиното например и ми кажи кое му е циганското.
И съвсем между другото, единият ми телефон не може да работи с карта. Преценили са, че 32 гигабайта флашпамет са достатъчно. Но пък като му закача с преходника флашка, я познава да го таковам...
Chefo77 - майстор
Никъде не съм казал, че имам iPhone, не знам как го реши това.
И май леко пропускаш, че има причини това второто да е с този дисплей :wink:
Третото и на мен ми е грозно.
turbocharged - специалист
Чефо още ли не си я купил тая музика. Вземай Сонито докато не е затворил Техномаркета. Поддържа Android смартфон също и iPhone ако трябва. Идеята на Тинки с BMW Profesional също не е зле обаче върви поне с BMW 3-ка комплект и няма USB, но пък има BMW :) закачено на кабела.
Chefo77 - майстор
Нямам време, допреди малко бях на работа - затова още не съм отишъл. Като гледам, май ще отнеса нещо чак към края на седмицата :? :?
А това с БМВ-то - всичко е ОК, но БМВ-то за какво ми е? :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

Тема "Нисък клас Sony или Blaupunkt?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: