Всички имаме коли, нали ?
gogo7777 - майстор
Lisko написа:
Егати сагата. Чакаме (възмездно) продължение.
До като чакаме, я кажи на другия континент как ловите подобни мотористи :-D
burkov - специалист
Казах ти най удачния вариант. Моторист съм, но никога не съм правил подобни идиотии. Щом дава газ покрай вас, е от страх да не го изловите. Дай една снимка на мястото и ще ти дам акъл.
kr1100 - майстор
метода на френските маки та. Не като тях през шията , а по-надолу гърдите и по- надолу.Ще го отхвърли назад дори и ако е пода фара .После бухалките.
Lisko - майстор
burkov написа:
Казах ти най удачния вариант. Моторист съм, но никога не съм правил подобни идиотии. Щом дава газ покрай вас, е от страх да не го изловите. Дай една снимка на мястото и ще ти дам акъл.
Прав си. Ако беше нагла мутра щеше да спре, да им се ухили и да ги пита - кво ве, нещо искаш да ми каеш ли?
Мен така ме пита един веднъж защото го изгледах накриво че е доста настъпил зебрата като е спрял. ;) ще кажеш - той пак добре че спрял... Та излезе от колата специално да ме пита какво съм искал да му кажа.

Гого - аз не само на тоя континент ми никъде не съм чувал подобна история за бърз моторист появяващ се редовно и мачкаш невинни животни.
infomar
Не съм привърженик на силовите методи и убедих останалите да не правят нищо и да проверя дали има някакви нормални законни положения виновният да го "отнесе" или поне да започне да се движи с нормална скорост. Сега бе куче, но може да и някое малко дете което се е забляло/заиграло по улицата. Лошото е, че хората са обезверени към "закона" - многократно са подавали писмени жалби за откраднато имущество от неизвестен извършител (тук ги наричаме цигани) - от умрял писмо. До сега не съм чул за някой осъден или върнал/заплатил откраднатото.

Хората са добри, работливи, но обезверени затова искат да вземат правосъдието в своите ръце, но ми се струва, че само си говорят за да се освободят от напрежението, а опре ли до реални действия, няма да посмеят, щото при тази скорост си е чисто убийство. Не вярвам да посегнат на човешки живот.

Все се надявам ако някой има познати в КАТ или някакви връзки да каже поне на лични кой е този гадняр.

Изображение
Lisko написа:
burkov написа:
......Гого - аз не само на тоя континент ми никъде не съм чувал подобна история за бърз моторист появяващ се редовно и мачкаш невинни животни.
Не знам за други, но това животно го уби пред очите ми. Кръвта му все още си личи по бордюра.

Когато публикувам номер на мотор, и казвам какво водачът е направил, аз нося своята отговорност за обвиненията си.
Последна промяна от infomar на чет сеп 01, 2016 10:38 am, променено общо 1 път.
bigdragon - майстор
Това като снимка ще свърши по-добра работа...
Вярно е от 2012 година, но може да се разгледа и от други ракурси...
Последна промяна от bigdragon на чет сеп 01, 2016 9:51 am, променено общо 1 път.
infomar
bigdragon написа:
Това като снимка ще свърши по-добра работа...
Вярно е от 2012 година, но може да се разгледа и от други места...
Да, точно това е мястото. Моторът идва от Никопол и сгазва точно срещу жълтата кофа в лявото платно.
nikolson - майстор
След като е прегазил куче, може и фондация за защита на животните. Те сигурно знаят как се процедира.
Lisko - майстор
infomar написа:
Lisko написа:
burkov написа:
......Гого - аз не само на тоя континент ми никъде не съм чувал подобна история за бърз моторист появяващ се редовно и мачкаш невинни животни.
Не знам за други, но това животно го уби пред очите ми. Кръвта му все още си личи по бордюра.

Когато публикувам номер на мотор, и казвам какво водачът е направил, аз нося своята отговорност за обвиненията си.
Колега, ако си ме изтълкувал че не ти вярвам, не си ме изтълкувал правилно. Всичко което исках да кажа е "Такова чудо никъде го нема".
:partyman:
andy_forresite - майстор
И аз карам мотор и съм с кожен екип и каска, ботуши ... всичко. От плевенско съм, ама не съм аз :) Един дядо преди години тръгна с вила да ме боде докато с кросов мотор отивах до трасето да караме с приятели. Обърнах и спрях на 15 метра от него, метнах мотора на шосето и с намерение да си поприказваме онзи побегна и се заключи у тях. Ше се обада на полицията, ше се обада на полицията ... Викам ела, ще ти ги набера от моя телефон. Имаше едни баби на пейка от другата страна на улицата и почнаха да крещят че бия човека, че съм го пребил ... :|
Веднъж караме из плевенско село из едни траполяци. Един с бус се яви насреща ни и тръгна да ни гази. Подаде газ и тръгна към приятеля ми пред мен. Добре че бяха едни черники да минем като Алберто Томба на ски слалом. После тръгна да ни гони. Ще ни настигне по равен асфалт [-X . В нас попитахме кой кара бял бус еди си кой номер и вечерта с колата право в тях. Гледам го и се чудя да го почвам ли, а той като разбра че сме били ние, взе да се извинява как бил се припознал в някакъв моторист, който му дължал пари ... Хе! Подходи смирено и не се направи на мъж... та си тръгнахме с пожелание за приятна вечер и предупреждение да няма втори път.
И през куче съм минавал. Не го убих, но имах това намерение. Това беше преди 15 години. Един голям пес, който гонеше пешеходци, колоездачи и всичко що се движи. На един беше откъснал калобран на Нивата. Много пъти съм свидетел как хора умоляват човека да си прибере кучето, как може да осакати някого, не минават от там от страх и заобикалят с повече от 1,5 км да идат на работа, но не бяха взети мерки. Дали е хапало някого, това не знам. Веднъж минавах от там с кроса и това куче се спусна. Около 30 кг. Нищо не може да ми направи, но ме ядоса безхаберието на стопанина. Беше отвън и гледаше без да го повика. Тийнейджър, толкова ми акъла, казах си Ооо, така ли. Обърнах, първа предавка, срещу него, изчаках да се спусне към мен - мръсна газ и докато задната гума още не е спряла да превърта минах с двете гуми през него точно пред стопанина му и продължих на една гума. Обърнах се, видях че се прибира тичешком и ми олекна, зарадвах се. Повече не чух да е гонило хора, но си беше живо и здраво години наред.
На никого не преча, с никой не се закачам и не правя простотии, но тръгнат ли да ми правят номера, да ме свалят от мотора, ще има ответна реакция. Те всички с автомобили карат с 40-50 :-D
На мен са ми прегазвали три кучета пред нас. Е, като не съм ги вързал и излизат като отворя да изкарам колата... какво да направя. Да топя шофьорите, които не са ги сгазили нарочно, закрила на животните, да се изпокараме и избием ... Станалото - станало. Който не кара, той не греши и на него не може да му се случи нищо. Нито куче може да пребегне и да бъде сгазено, нито нищо.

Тема "Как да процедирам с информация за опасен мотоциклетист." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: