Lisko написа:Егати сагата. Чакаме (възмездно) продължение.До като чакаме, я кажи на другия континент как ловите подобни мотористи

Lisko написа:Егати сагата. Чакаме (възмездно) продължение.До като чакаме, я кажи на другия континент как ловите подобни мотористи
burkov написа:Казах ти най удачния вариант. Моторист съм, но никога не съм правил подобни идиотии. Щом дава газ покрай вас, е от страх да не го изловите. Дай една снимка на мястото и ще ти дам акъл.Прав си. Ако беше нагла мутра щеше да спре, да им се ухили и да ги пита - кво ве, нещо искаш да ми каеш ли?
Lisko написа:Не знам за други, но това животно го уби пред очите ми. Кръвта му все още си личи по бордюра.burkov написа:......Гого - аз не само на тоя континент ми никъде не съм чувал подобна история за бърз моторист появяващ се редовно и мачкаш невинни животни.
bigdragon написа:Това като снимка ще свърши по-добра работа...Да, точно това е мястото. Моторът идва от Никопол и сгазва точно срещу жълтата кофа в лявото платно.
Вярно е от 2012 година, но може да се разгледа и от други места...
infomar написа:Колега, ако си ме изтълкувал че не ти вярвам, не си ме изтълкувал правилно. Всичко което исках да кажа е "Такова чудо никъде го нема".Lisko написа:Не знам за други, но това животно го уби пред очите ми. Кръвта му все още си личи по бордюра.burkov написа:......Гого - аз не само на тоя континент ми никъде не съм чувал подобна история за бърз моторист появяващ се редовно и мачкаш невинни животни.
Когато публикувам номер на мотор, и казвам какво водачът е направил, аз нося своята отговорност за обвиненията си.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: