• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14
Всички имаме коли, нали ?
Junak - майстор
Andri01 написа:
Една молба-пусни една снимка на талона ,да го видя!? Не,че не ти вЕрвам,просто ми е интересно какво представлява.
https://www.google.bg/search?q=%D0%B7%D ... IQ_AUICCgB
Chefo77 - майстор
Никаква файда от този талон няма, напротив - само стимулира кукерите да ти го вземат. Сериозен съм.
Спасява те от административната част от наказанието, не ти вземат точки. Пари ти вземат без да се замислят. И ако имаш фиш, като сменяш книжката оставаш без златото.
Junak - майстор
Chefo77 написа:
Никаква файда от този талон няма, напротив - само стимулира кукерите да ти го вземат. Сериозен съм.
Спасява те от административната част от наказанието, не ти вземат точки. Пари ти вземат без да се замислят. И ако имаш фиш, като сменяш книжката оставаш без златото.
Не позна. Само ако имаш акт. И за електронен фиш не го вземат.
Chefo77 - майстор
Да, извинявам се, прав си! След катастрофата не го подновиха моя.
Но пари си ми взеха, да ги ...
Andri01 - майстор
И колко години трябва да си без акт? Аз май поне от 2001 нямам акт. Ако не се смята,че един спря върху предницата на колата ми,вместо на стоп-а!? Но то не се брои за нарушение,нали? Аз си бях невинен като девица :) .
Chefo77 - майстор
Девиците първо трябва да се пробват и тогава им дават листчетата :)
jordanvass - майстор
Andri01 написа:
И колко години трябва да си без акт? Аз май поне от 2001 нямам акт.
Поне 6г стаж и 6г без нарушение. То второто включва и първото.
Чираче - майстор
Andri01 написа:
И колко години трябва да си без акт? Аз май поне от 2001 нямам акт. :) .
Минимум 6 г. Но това не означава, че за тия 15 г. от 2001 насам ще ти дадат 2,5 златни талона :lol: Дават само по един. :?

Аз и с такъв талон, и с обикновен, си шофирам по един и същи начин. Естествено съм нарушавал леко правилата, но за щастие без последици и санкции. Не нарушава правилата само тоя, който не се качва в автомобил. Или не съм прав?
p.v.x - майстор
Чираче написа:

Аз и с такъв талон, и с обикновен, си шофирам по един и същи начин. Естествено съм нарушавал леко правилата, но за щастие без последици и санкции. Не нарушава правилата само тоя, който не се качва в автомобил. Или не съм прав?
Темата да не е "Задължително шофиране със златен талон". :lol: :lol:

пп. Май имаше тема , да са похваля. :roll:
Последна промяна от p.v.x на съб сеп 03, 2016 6:42 pm, променено общо 1 път.
LazarGanev - "Велик майстор"
Чираче написа:
Не нарушава правилата само тоя, който не се качва в автомобил. Или не съм прав?
Ааа, не си прав - ББ също не нарушава правилата :cool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14

Тема "За Задължителното целогодишно шофиране с къси светлини" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: