montoya написа:Просто не е толкова лесно като с работещи системи, но ако се напъне човек става.Градско без работещи системи е ужас. Всичко може, но когато изведнъж ти изчезне нещо, на което си разчитал докато реагираш и вече край, събуждаш се в болницата. Като на единият Форд. Едното каре заяде, докато завивах. Аз обаче не знаех, че има проблем и си карах нормално завой с нормална скорост. Да, ама много по-трудно се завива с прецакано каре и със сила. Аз не знаех, че е прецакано и че ще ми трябва още сила. Докато се усети човек и белята е готова.
preslav написа:защо не четеш какво са писали другите,Не аз питах какъв е проблема да се кара с изключен двигател по нанадолнището. От там тръгна работата.
Критична температура на ДВГ няма, ако спреш преди да отиде в червената зона. Когато виждаш, че нещо не е наред да продължаваш и да си пробваш късмета не е най-умното, което можеш да направиш.
Сервото на спирачките при изгасен двигател може и да го отпишеш. Сервото на волана - зависи. По нанадолнището на скорост с ППХ или изключено от скорост, но задължително на празен ход двигател. Това е моят съвет.
Няма двигател, нищо не работи и не знаеш кое как ще реагира.