То във Враца и гарга не каца.
Хората и котка не взимат от там, а вие кола. 

пон сеп 11, 2023 9:33 pmlyubohar написа:Ето това не можеш да го обясниш на населението на територията, което се юрна да избива комплекси, подтискани с години. Защото при нас, при толкова "равност", трябва да покажем, че не сме равни с другите, а сме по-горе от тях. Може да живеем под наем в мухлясала панелка, нооо колата трябва да е топ - като идем на барче да паркираме до масата, всички да знаят, че това е МОЕ ... видите ли, къде съм аз, къде сте вие ... Същото е и като купуваме жилище - ама как ще се върнеш в село (малък град) и ще кажеш, че си си купил апартамент в Люлин (София), Възраждане/Владиславово (Варна), Тракия (Пловдив). Не може - всички трябва да сме на центъра, или поне в синята зона. Не си отишъл да живееш в големия град, за да се буташ по някакви си квартали. А и (както казваше една покойна позната, родом от свръхсекретно село), в кварталите само наркомани и престъпници, по центъра такива няма.
Въпрос на манталитет,а не толкова на възможности.Няма да обяснявам какви коли купувам.Не робувам на скъпи марки.
Такива,които обслужват мен и семейството ми.Среден клас.Последната е с 360лв.на месец лизинг.
пон сеп 11, 2023 9:33 pmlyubohar написа: Що дай боже всекиму.Всеки може да си купи на изплащане нова кола.Да я кара 10 години и после нова.За да не събираме таралясниците на европата, примерно. Има и още причини.
...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: