Докато дойде време да я карам на преглед това вече ще е в историята
, за истинските прегледи съм ама това тук няма как да оцелее.

вт юли 23, 2024 1:48 pmn_a написа: Уф, днес-утре трябва да мина преглед. Какво ми трябва? Данъка платен, малък талон, да търся ли големия? Документите на газовата, аптечка, пожарогасител, пари колкот кажат... Друго?Трябва и голям. Или копие на големия. Аз си държа копие при документите които са на големи листи(гражданска, данък, двустранни протоколи за ПТП и т.н.).
После и с другата кола, мъка
вт юли 23, 2024 12:36 pmaddicted написа: ...три съвсем читави бензинови коли върнати от преглед, буквално и трите които са чакали на пункта за прегледи сутринта. И колите си имат всичко, катализатори, ламбди, работят си, не светят чекове...И как разбра че си имат всичко и си работят добре? По приказки ли?
По дани на ведомството в рамките на вчерашния ден са били извършени 10 980 прегледите на автомобили. От тях 10 811 са преминали без проблем. 133 коли са били констатирани неизправности и на собствениците им са дадени 2 седмици, за да отстрани нередностите като през това време те имат право да управяляват автобила си. 36 коли са били дерегистрирани, докато собственикът не отстрани проблемите, заявиха още от ведомството.Процентът е съвсем в нормите. Даже бих казал много малък при толкова много "изушени" катализатори и "излъгани" ламбда сонди.
вт юли 23, 2024 7:54 ambigdragon написа: При ГТП се контролира СО, а не СО2Правилно. Само да уточниш на кои автомобили се контролира СО ...
вт юли 23, 2024 11:31 pmТрифон П.Трифонов написа: Някъде преглед на бензинов автомобил стигнал 180лв.Не знам защо. По-скоро е традиционната спекула - ОЙРОатлантическа.
Автомобил с технически преглед, извършен преди 1 година и струващ 45 лева, маркиран тогава като Еко категория 3, днес мина преглед за внушителната сума от 180 лева, получавайки нов стикер и нова категория Еко 2. Официалната цена към на конкретния пункт е 90 лева, а за коли с газова уредба – 100 лева.И няма НИКАКВО основание ГТП да поскъпне със 100% - чиста проба спекула.
вт юли 23, 2024 2:02 pmiliya_i написа:Вече не търсят голям талон. Само малкия.вт юли 23, 2024 1:48 pmn_a написа: Уф, днес-утре трябва да мина преглед. Какво ми трябва? Данъка платен, малък талон, да търся ли големия? Документите на газовата, аптечка, пожарогасител, пари колкот кажат... Друго?Трябва и голям. Или копие на големия. Аз си държа копие при документите които са на големи листи(гражданска, данък, двустранни протоколи за ПТП и т.н.).
После и с другата кола, мъка
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: