вт май 13, 2025 9:54 pmАл_ написа: Пък ако не - спирате утре до първата срещната патрулка, правят проверка, дават ви фиша и плащате при тях с картаЯвно имаш добър опит... Дори с 3 бутала и четвъртото с дупка.

вт май 13, 2025 9:54 pmАл_ написа: На друг урл е това с номера на фиша.Това не е за пренебрегвне, да им е гадно, да бачкатг. Камерата е на Долни Богров, по път за подбалканския път. 63км.ч. Камерата е на излизане от Сф., почти с табелата на селото, стационарна. Не бих спирачки и оставих колата сама да си убие скоростта, като в селото минах с 50. Само след 30мин. жена ми ми звънна че има имейл
Чапи, има възможност за избор:
IMG_0963.jpeg
Пък ако не - спирате утре до първата срещната патрулка, правят проверка, дават ви фиша и плащате при тях с карта
ср май 14, 2025 12:09 amchapara написа: Само след 30мин. жена ми ми звънна че има имейлТова все още е нищо.![]()
вт май 13, 2025 4:48 pmchapara написа: Някой на ясно по въпроса?Аз не мога да разбера какъв е проблема/въпроса?
ср май 14, 2025 8:54 amstefanjor написа:Проблема е че посочения начин не работи, както всичко в България. Това е проблема, или евентуално в съпругата ми, в което се съмнявам. И понеже не съм в града, като се прибера ще видя кой крив, кой прав.вт май 13, 2025 4:48 pmchapara написа: Някой на ясно по въпроса?Аз не мога да разбера какъв е проблема/въпроса?
При получаване на фиш по мейл или където и да било трябва да има посочени начините за плащане
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: