Всички имаме коли, нали ?
emil_v r - майстор
Племенника пробва на доста км. БМВ-то . Оказа се че гори 6,5л на 100 . Дига над 200км кат на майтап. Почвам да си мисля че другите марки стават единствено да си ходя на село, да карам пращина на казана , или да си купя малко прасенце от пазара, и да го фърлиш в багажника . Разбрах защо като карам моят Опел със 120 по Ботевградско шосе плътно до друга кола , човекът ми дава предимство . Плаши се от дизайна на Астрата. Няма да отговарям на постове в които няма буквите БМВ316/318 . Ако има думата Опел -ще гася комп. от щепсела 220.

Прикачен файл

P2090003.JPG
P2090003.JPG (220.97 KиБ) Видяна 4973 пъти
velsi - Почетен майстор
emil_v r написа:
Ако има думата Опел -ще гася комп. от щепсела 220.
Абе ще се сетиш ти... :-D
тонито - специалист
velsi написа:
emil_v r написа:
Ако има думата Опел -ще гася комп. от щепсела 220.
Абе ще се сетиш ти... :-D
:prost:
Шофирай с удоволствие.............

Прикачен файл

я.jpg
я.jpg (3.9 KиБ) Видяна 4937 пъти
marto - специалист
emil_v r написа:
Ох , аз съм Опел фен и имам астра 97г с Исузу . Като направих една обиколка на квартала с тва БМВ от ушите ми почна да излиза пушек . Сериозно Ви казвам като се прибрахме измерих кръвното налягане( с Омрон) на племенника и моето . Неговото беше 160/80 пулс не помня , мойто беше 150/ 85 (аз съм за пенсия) .Не сме хипертоници. Тоя моят Опел като го гледам ще издържи без да се троши с години , няма да има никаква поддръжка и е грехота да го продавам , иначе бих го сменил с подобно БМВ .
добре дошъл в сектата :-D в момента карам и аз БМВ Е36 и за мене това е марката!!имал съм пежо,форд,хюндай и съм карал доста други модели но при БМВто се насладих от удовоствието при шофирането
подръжката не е фрапираща спрямо останалите модели.ВИНа на колата го пише и в големият талон,и кажи на племенника ти ако иска да се регне в този сайт bmwpower-bg.net
emil_v r - майстор
Marto , той се е записал в клуба - KLUNA му е името там и вече виси там :-D . Аз за съжаление нямам повод да се отърва от моя барутник - Опел , тъи като е мн. здрав , и като каруца върши работа . Кажи моля те БМВ серия Е 36 дизелите как са . Тоя 90 к.с. , май слаб за такава кола . Незнам 6 цилиндровия ми се струва интересен .
тонито - специалист
325 TDS е колата дизел:)
kakakala - напреднал
vzimai az sam s dve mnogo sam dovolen
leonardo_vd - модератор
тонито написа:
:irre: 1,9 TDI Официялно одобрен за най-добър мотор.
citrofen - специалист
leonardo_vd написа:
тонито написа:

Щото 420 CDI e лош.... ама много :-D (ако говориме за печки), щото има и по-лоши, на бенз с две турбини и т.н...

А иначе 325 TDS дърпа 2.0 16v GTI :sad: а какво остава за 1.9 TDI :cry: ....
leonardo_vd - модератор
citrofen написа:
leonardo_vd написа:
тонито написа:

Щото 420 CDI e лош.... ама много :-D (ако говориме за печки), щото има и по-лоши, на бенз с две турбини и т.н...

А иначе 325 TDS дърпа 2.0 16v GTI :sad: а какво остава за 1.9 TDI :cry: ....
Да не си полудял. Такова БМВ съм го правил смешно по магистралата, а това ТДИ върви да не кажа малко повечко от моя 1.8т Н БМВ силата им е в големите мотори, които за съжаление не са по нашия джоб.

Виж линка и спри да ръсиш глупости http://zeperfs.com/duel691-387.htm

2.0 16v GTI----такова животно нема
Последна промяна от leonardo_vd на ср фев 20, 2008 9:59 pm, променено общо 1 път.

Тема "Мнение за БМВ316 ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: