Е какво се учудвате като смяна на масло в оригинлен сервиз е от 500 нагоре ? Влизаме в Европа.

takezo написа:Значи , шефката като измила колата на мивка и пичовете с пароструйката са издухали "капачката" на вентила.Или поне така ми обясни тя.Самия вентил има , някакъв датчик които следи налагането в гумата и праща сигнали до кюмпютъра на колата .А без тази капачка датчика не мери верно , праща сигнал към управляващия блок на автомобила , че има спукана гума.И колата не може да вдигне повече от 80 километра.То бива може , ама чак пък толкова системи за безопасност......Ами да, толкова пари ще е, като транслира сигналите към космоса.
takezo написа:Значи , шефката като измила колата на мивка и пичовете с пароструйката са издухали "капачката" на вентила.пък аз се чудя мойта къде се дяна
hygro написа:Ех, къде ми е сега ЗАЗ-ката...
masteradmin написа:Е какво се учудвате като смяна на масло в оригинлен сервиз е от 500 нагоре ? Влизаме в Европа.Ква Европа бе мастер ,кви пет лева , намира ме се в държава където дечицата по домовете се ръфат едно друго от глад и старците мрат по улиците защото разните му там институций нямали пари и разпоредби да помогнат. И в същата тази държава има хора дето им се струва нормално да си сменят маслото за не по малко от 500лв. и енин проклет винтил ,пък изпрашташ ако ще и до марс сигнали струва 154лв..
Прикачен файл
Прикачен файл
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: