Всички имаме коли, нали ?
Антония - специалист
И аз видях едно С666666, ама профуча твърде бързо, та да видя каква марка беше.
masterval - майстор
bisplus,
Само направих "обрязване" на кадъра и той май се уголеми. Оттам и подозрителните за митничарския ти поглед светлосенки. Колата е реална, снимката е от есента на 07 г. Едва вчера видях друг такъв номер, а като чета мненията има и още такива.-
Все много специални коли на специални другарки и другари.
spec - специалист
Това са абсолютно редовни номера.
Имат си и официална цена - 7000 лв.
pavelari - майстор
Абе на тоя с 111111 ще му накривят оная раота.... мислите ли че изобщо някой ще си прави труда да го снима. Освен това тези коли от по милион се карат много по-културно и от най - неопитните шофьори с корсите например. Опасен е кюстендилеца и перничанина който е продал две ливади и сега е строител в софия и кара бмв, мерцедес или ауди.
masterval - майстор
Спокойния, ш`ти се схванат кунките, спри малко аватарчето :-D
Интересното на този номер, че аз го видях връз едно AMG-63, иначе цифричките са като написаните от теб.
Ако изрично не го снимаш при нарушение, иди докажи, коя кола била :?
А как да го снимаш?
В. Петров - специалист
Антония написа:
И аз видях едно С666666, ама профуча твърде бързо, та да видя каква марка беше.
Не беше ли черен Мерцедес с номер СО666666 ?
Антония - специалист
Черна лимузина беше, караше бързо по Царица Йоана. Успях да фокусирам само 6-те еднакви цифри, а до буквичката отпред и емблемата на колата въобще не стигнах :)
spec - специалист
Ето го същия Ролс отзад. Издебнах го на един светофар

Прикачен файл

Rols.JPG
Rols.JPG (37.32 KиБ) Видяна 5666 пъти
masterval - майстор
Това с Ролса е ясно.
Но има едни други "номера" с пряк и преносен см.
Например, две еднакви на цвят и модел поршета с номера 0911, различни са двете букви отзад. Или черни мерцедеси 2-3 коли или А-Ем-Джи 2-3 коли с еднакви цифри. Все едно собствениците са готови във всеки момент да извършат криминално деяние с някоя от колите си...
Наскоро видях кола, майната му, няма зн. марката на колата, та тя имаше цифри 11111 в номера. Ха ги преброй, четири, пет или шест са?
spec - специалист
masterval написа:
Наскоро видях кола, майната му, няма зн. марката на колата, та тя имаше цифри 11111 в номера. Ха ги преброй, четири, пет или шест са?
Стандарта е такъв, че не може да са 5 цифрите. Ако са 4, то накрая трябва да има две букви, които могат да бъдат заменени с две цифри. За мен по-интересен ще бъде номер от типа С 666999 или С 555666, който също е допустим.

Тема "За Номерата на автомобила" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: