• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
Всички имаме коли, нали ?

Ако сега си купувахте кола, коя щеше да е?

31%
1.Опел Астра Х
15
43%
2.Тойота Корола
21
12%
3.Ситроен С4
6
14%
4.Пежо 307
7

Общо гласове: 49

Делян - специалист
Бе е*авате се вие с Москвичите, ама това бяха колите на бащите ни, и на тях сме се учили да караме много от нас тук :roll: А какво по-хубаво от първата ти кола... :prayer:
Чефо, и аз ще те апострофирам - Лада с ремонт на 10 000 беше абсурд, особено старите 1500 и 1600. Това бяха железни мотори, изкарват 200-300 000, правиш ремонт и караш още толкова. И това на първи-втори ремонт. След това ако искаш и още...
Я сега на един 15-20 годишен дрънгелник му направи основен ремонт - след 10-ина хиляди ще си пак в джаза. Пък и не само на тях...
karoto - специалист
Моят двзер е на 500 000км и още не му е отварян двигателя :-D ама от оригиналните ламарини нищо не е останало :? все пак е опел :supz:
jekasus - майстор
karoto написа:
ама от оригиналните ламарини нищо не е останало :? все пак е опел :supz:
Ако беше написал, че му са здрави ламарините бз капка ръжда - щяха да напишат още 5-6 страници в темата :-D
VLADO66 - майстор
Ми той Опел е измислил ръждата :-D
Илчо Илиев - майстор
Еее, Владо, ся няя са обиждаме на коли де....
А иначе Опел е най-екологичната кола....просто малко след произвеждането, колата сама се разгражда.....
panalov - специалист
Ми той и моя Опел е на 350 000 км и ръжда няма освен на веждите и около капачката на резервоара.Но лака му се лющи и тавана му е отлепен,но какво да се очаква от 22 годишен автомобил.Километрите са реални защото е докаран от човек, който е работил в Холандия и го е купил от собственика там има и сервизна книжка. Това 2002 година -купува го шуреят ми а той го поддържа от до. 2008 година го взимам аз и тогава понеже имаше проблем с паленето през зимата му правих ремонт на двигателя, сегменти, шлайфане на глава и смяна на разпределителния вал.От тогава нищо не съм сменял само обичайното обслужване.И даже смятам до го използвам до като върви.
Та според мен ръждата е най малкия проблем.
VLADO66 - майстор
Илчо,и язе карам Опел,ама от тез дето вече не ръждясват :)
thinkpad - майстор
Вие тук нещо почнахте да си мерите...автомобилите, а? :lol: То всички автомобили ръждясват. Чакам най-накрая да направят автомобил от неръждаема ламарина. Толкова пари тия автомобили, а ръждясват.
И все пак по темата - имам познат с Пежо, но лично аз бих отишъл към Астра. Френските автомобили нещо не ми се нравят, леко лигави ми се виждат. И все още си мисля, че така е поставен въпроса, че повечето разпространени марки се избягват.
Последна промяна от thinkpad на нед апр 20, 2014 1:29 pm, променено общо 2 пъти.
MamaMy - майстор
И на моя Опел вече няма какво да му изгние :-D
jekasus - майстор
thinkpad написа:
То всички автомобили ръждясват.
http://automedia.investor.bg/a/0-nachal ... 8-audi-a8/
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Тема "Опел Астра Х vs. Тойота Корола vs. Ситроен С4 vs. Пежо 307" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: