• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
kr1100 - майстор
Chefo77 написа:
Но аз съм малко луд, аз даже и спирачните течности съм сменял. Чист идиотин :)
На 3г я правя тази идиотщина. :?
mupk0 - специалист
Цунамито е един от най-силните обезмаслители. Оригинала е на МАФРА. Това нещо изяжда алуминиев картер за около час/два :) Буквално всичко без търкане пада. Аз като съм го ползвал не го разреждам..друсам бутилката да се омеши и давам газ :)
Chefo77 - майстор
montoya написа:
Разреждаш 1:1 пръскаш с пулверизатора на сухо двигателя и коша, изчакваш минута и бухаш с водоструйката. Прави мотора да изглежда като нов :-D
Ти луд ли си, Тинки да измие коша с водоструйка? Имаш ли идея колко неща могат да И станат на тази кола от водоструйката в двигателния отсек. Най-малкото може да стане на зимен Форд. :lol: :lol: :lol:
montoya - майстор
Нищо и няма братле, само леко с компресора капачката на делкото и бобината, въртиш и палиш, чакмак, при положение, че всичко по запалителната система е наред
kr1100 - майстор
Chefo77 написа:
Ти луд ли си, Тинки да измие коша с водоструйка? Имаш ли идея колко неща могат да И станат на тази кола от водоструйката в двигателния отсек. Най-малкото може да стане на зимен Форд. :lol: :lol: :lol:
Не е само той. не съм хо мил откакто дойде от Швабскона 5км от Швейцария.
Беше лъскав без прах / а там не е мит / стояла е от март със зимните гуми.Докарах я 08м .Само за 1-1,6 месеца двигателя се напраши адски / от чистия въздух у нас. От какъв зор да мия двигателя след като само минимум след месец ще е целия в прах ?? Тинки е прав затова. В петък силния вятър вдигна ужасен прахоляк.
gogo7777 - майстор
За антифриза ли питаш?
Промий системата със цвик.....евтин вариант е. :wink:
пишман_майстор - майстор
В цял Бургас да няма?! Нещо ни пързаляш ти ама....
gogo7777 - майстор
Става. Ама не е ли ти скъпичък :)
пишман_майстор - майстор
Непознати са ми . Не съм ползвал техни продукти. Може и да са добри. Като гледам ценово са на нивото на Хепу, ама само ценово де. Не знам какво получава човек с/у тези пари
stoianov_n - специалист
Такаааа, разбрахме Тинки на колко години е. :-D
-------------------------------
simtech
четвъртък в 00:42
на 18.08.2016 г. в 0:38, TheLegendBG написа:
Само не ме заплашваи!

А ти, дете, не карай без книжка. Защото родителите ти после ще ти плащат грешките. Освен глобата, може да осъдят лицето, на което е регистриран мотора. Да не стане така ти да караш мотор без кнжика, после баща ти да го съдят.
Съмнява ме да си на 14. И да си, аз съм ти на 2 пъти на годините!!!!! Знаеш ли какъв пич ще ти дам!!! Уважение нямате днешната младеж. Метър и педесе с кепката, а вече шофьор!
--------------------------------------
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 154

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: