• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
Всички имаме коли, нали ?
kozl - майстор
Къде ли е общото на шофиране с къси светлини и посоката ня вятъра :?
nikolovvd - майстор
Имаше пред вид, че трябва да се съобразяваш с посоката на вятъра, когато стреляш с газов пистолет зареден с газови патрони.
Историята познава много случаи, когато бабаити са се обгазявали сами, стреляйки срещу вятъра. :lol:
infomar
А бе хора, какво става с вас - какви са тия пистолети, ключове, бухалки.... на война ли сме тръгнали :? Това ли са пътищата у нашата мила Родина - бойно поле.... :shock:

Чета и се замислям с какво да се въоръжавам.... май ще си вадя разрешително за ... не съм решил още. :?
torbalan - Дървен философ
За съжаление такава е ситуацията по родните пътища...
nikolovvd - майстор
infomar написа:
.... май ще си вадя разрешително за ... не съм решил още. :?
За извънбордов лайномет не ти трябва разрешително, а само добре херметизиран контейнер! :lol:
hidrazin - майстор
simplex написа:
...Имам едно малко брадва ...
дай една гаща плява, да ядеш нащо магаре :lol:
Абе тинки, да не си от зелените човечета?
:partyman:
andy_forresite - майстор
Абе вие на колко години сте? По-добре не се репчете един на друг, ами си запазете силите за наистина животоспасяващи ситуации. Не се знае доколко ще се задълбочи проблема с мигрантите. Като гледам колко сме разединени и какви закани и обиди си сипем на главите, жална ни майка. Хайде на бас, че ако някой от шамараджиите види как мигранти застрашават живота на българин, ще избяга или най-много ще гледа отдалеч с готовност да избяга. Ще забрави шамари и всичко.

Не може да промените целогодишното шофиране на светлини. Това е положението.
kozl - майстор
Не тъй с лошото. Ко им е на депутатите. Гласуват, пасуват, негодуват, кервана си се търкаля.
И ся карат без светлини, па не съм видел КАТ да ги глоби. Ами тези измишльотини накачулени по предниците дето мижуркат, какви светлни са. Ей тва е демокрация, със светлини, със светлинки, с имитацийки дори и без светлини, закона спи.
Важното е на къде дуа ветеро :roll:
hidrazin - майстор
simplex написа:
Можем. Заключваме депутатите в парламента, които не са там ги хващаме и ги вкарваме вътре, барабар с цялото правителство, стоварваме 3-4 цистерни бензин и ги палим живи. :)
След това повтаряме същото с тези имигранти, които всъщност са терористи. И затваряме границата.
Цъ, вече не става щото ще дойдат ХВАЩ и ще ни "освободят". :lol:
:partyman:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14

Тема "За Задължителното целогодишно шофиране с къси светлини" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: