Всички имаме коли, нали ?

Обухте ли вече зимните гуми ?

58%
да
153
42%
не
110

Общо гласове: 263

toolegittoquit - майстор
nikolovvd написа:
Що не се обади. Щях да ти дам двойно. #-o
Ми шанс. Докато за боята пари не ми се даваха тогава, бях я направил да върви добре и да е надеждна. Аз държа на съществените неща. В интерес на истината, боядисването на което много се смяха още държи и при новия собственик. Явно не съм такъв некадърник. Дори и цвета на боята улучих тогава.
И то тая Фиеста я махнах само защото беше 50 коня - малък двигател, със зор прави 140км/ч и то си е чисто издевателство да я караш тая кола с толкова, както имаше и само 2 врати. Освен всичко друго, частите й бяха стотинки.
stoianov_n написа:
Ся, предполагам, че си взел фиеста 1.8 чист дизел, 60 коня, което не е много лошо...
...И всъщност въобще не исках да купувам дизел. Просто обиколих доста места, включително и 2 автокъщи. За до 1500лв ми предлагаха някакви дараци, които не мъркат, а хъркат. Аз не съм като вас, патрон човек. И парите не ги бера от дървото в двора.
DundyTheCroc - майстор
Айййй, 1.8 атмосферен дизел, мога роман да напиша за такъв Форд. Добре, че няма зима, иначе щеше да разбереш заяо са му толкова силни нагревателите на задното стъкло :-D
toolegittoquit - майстор
DundyTheCroc написа:
Айййй, 1.8 атмосферен дизел, мога роман да напиша за такъв Форд...
Мрън-мрън. Ще му сменя подгревните свещи. Па ти бутай, ако искаш. :) Аз за Vento цял роман написах. Е?
Може би колите не са лоши. Просто не се знае предният собственик какво продава на теб.
gogo7777 - майстор
Тинки отново ни хвърли на джанката :lol:
Обаче в тоя филм, немога да не отбележа градацията на купуваните от него коли....от убави по-убави ги намира. Ако ни подхрани със снимка /в нета бол снимки/ ще има повод да изпишеме бая щуротии.... :lol:
Последна промяна от gogo7777 на чет дек 24, 2015 11:39 am, променено общо 1 път.
DundyTheCroc - майстор
Не само подгревните, иска ревизия на стартера, як акумулатор, редовно почистване на горивния филтър от утаения парафин и хубава нафта, и да, най-вече молитва :-D
Иначе двигателя не е лош, не прави проблеми, стига да запали де...
gogo7777 - майстор
Фродо с колко врати е и тича ли бързо? :lol:
Chefo77 - майстор
bagera1 написа:
1500 са пари за хубаво колело, биващ скутер или неставаща кола, сам избираш.
[-X [-X
Не е задължително :wink:

Тинки, честито!
Дай снимка да го видим това чудо на избора ти.
toolegittoquit - майстор
gogo7777 написа:
Обаче в тоя филм, немога да не отбележа градацията на купуваните от него коли....
Знам, да са... :headbash: Просто нямаше друго налично, а Вентото окончателно предаде фронта, не в движение вече и ще се разкломплектова скоро. Няма ли 4 колела, положението просто е страшно.
gogo7777 написа:
Фродо с колко врати е и тича ли бързо? :lol:
5. И не бяга бързо. Ти бърза ПЕЧКА виждал ли си? Но вози по-добре от някои други. Никога не бих си взел печка, просто нямаше време за повече избор. [-(
Последна промяна от toolegittoquit на чет дек 24, 2015 4:36 pm, променено общо 1 път.
Kirilpm - специалист
:lol: По-добре да беше взел един читав двигател за вентото и два прага.В равносметка това което си взел гние повече,върви на половина по-малко и в пари гори г/д колкото вентото на газ.Сега ще видиш ти как се вдигат 140 :lol: :lol:
DundyTheCroc - майстор
То 140 вдига, въпроса е за колко време. Праговете как са, особено вътрешната част, където са свързани към пода?

Тема "Сложихте ли вече Зимните гуми ??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: