simplex написа:Имал съм VW с фул екстрите, за които говориш...И пак си купи VW????
Е де*ба маааму, аз само ремонтирах до момента, в който скъса болт на колянов вал. Писна ми.
Не ми е кеф каквото казваш, но не ми пречи.

simplex написа:Имал съм VW с фул екстрите, за които говориш...И пак си купи VW????
Е де*ба маааму, аз само ремонтирах до момента, в който скъса болт на колянов вал. Писна ми.
sstefanov написа:На мен ми прави кеф да го ръчкам, защото е направена доста лесна за бърникане кола и сравнително трудно се чупи. Ръчкал съм е така за забавление. Не съм свалял само биелите и буталата, иначе смених гарнитура на главата превантивно и на почти 400 хил километри тогава, още седи хонинга на цилиндрите.simplex написа:Имал съм VW с фул екстрите, за които говориш...И пак си купи VW????
1 седмица ми сменяха съединител в сервиз, а гарнитура на глава - 4 дни.Как па точно на тебе се случват тия небивалици....? Че кой е бил монтьора.....да не си бил ти и комшийката
simplex написа:Във тази една седмица , са чакали 6 дена и половина да им занесеш съединител.montoya написа:...Около 3 часа ми трябват за смяна на съединител, ако разполагам с подемник и около 4-5 часа ако съм на канал.Баси... Ти да не се обърка и да си учил висше Механика?1 седмица ми сменяха съединител в сервиз, а гарнитура на глава - 4 дни.
То главата иска сериозен инструмент и динамометричен ключ.
simplex написа:Баси, както казах това е кола направена лесна за ремонт и ако не са ти заврени ръцете в задника всичко става и то бързо. Не съм учил висша механика, а съм завършил военно училище средно сержантско и от как се помним все съм военен и все съм полицай /до края на този месец обаче/montoya написа:...Около 3 часа ми трябват за смяна на съединител, ако разполагам с подемник и около 4-5 часа ако съм на канал.Баси... Ти да не се обърка и да си учил висше Механика?1 седмица ми сменяха съединител в сервиз, а гарнитура на глава - 4 дни.
То главата иска сериозен инструмент и динамометричен ключ.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: