Kirilpm написа: Като си говорим за скъпо провери колко са компект сегменти,бутала и гарнитури за двигателя,за шлайф мога веднага да ти споделя актуални цени,че скоро го дават да се застудяваКогато нещата стигнат до там, тогава се сменя колата. Научих се да не се привързвам към тях. Отивам сутрин, на студеното, колата пали нормално. Толкова.
Chefo77 написа: Само не разбрах, защо трябваше за втори път да си купуваш това, което не искаш. Мазохист ли си, толкова спешно ли трябваше да се оборудваш с кола ...!Исках Fiesta, исках 4 врати. Не ми харесваше идеята за дизел, но беше доста запазена. Не обичам печки, но все пак окачването беше здраво, спирачки работят и т.н. Всъщност оглеждах не един автомобил. Не съм се хвърлил на първият, просто го имах предвид. Но да, от всички коли, които гледах и имах предвид, тази беше най-добре и се наложи да се съкрати времето за търсене. Другата кихна на пътя. Пътувай ти до работите по 30-40км пешачката или с автобуса. Невъзможно е.
На 5-ти имам много работа, свързана с доста пътуване. А другата кола в най-добрият случай има висящ ремонт за минимум 200лв, който няма да стане особено бързо. Имах ли други възможности?