Не се наемайте толкова,има коли на които се откача целия мост и се спуска двигателя надолу за да се извади стартера.А според сервизната инструкция на завода се сваля двигателя.

kuger написа:toolegittoquit, горещо ти препоръчвам Debica Frigo 2, невероятни гуми в ниския клас. Малко по-шумни са. И, колкото и да ти е чудно държат и лятото, без да се опекат. Личен опит!На фона на стар дизелов двигател в купе с лоша изолация едва ли ще забележа колко точно са по-шумни.
toolegittoquit написа:ГРЕШКА, колегата има СЕРВИЗ, работилница или гараж може да имат такива като тебе....Като знам колко усилия и средства трябват да направиш сервиз.....Kirilpm написа:...ела поработи 1-2 месеца,точно сега през зимата да видиш колко приятна и лека работа,хем някой лев ще вземеш.Няма смисъл да ми обясняваш. Ти имаш работилница, на колата отвън зимата си правих парното и запоявах жиците до 12 през нощта в месец януари. Айде само да не ми обясняваш, а?
gogo7777 написа:BMW.....Ти колко стартера си обслужил сам?Ти само ми го покажи къде е..... па другото е фасулска работа....ако не ме мързи де
stoianov_n написа:Ти си работил зимата, ама само един ден, а ВСЕКИ ДЕН можеш ли?А когато завали сняг и трябва да слезнеш в канала..Щото то в сервиза отопление няма. Иначе има и друга страна на нещата. Един в BMW форума изрева от сервизи. Кара кола за основен ремонт, уж я ремонтират, след 2000км се чупи брутално и се оказва, че в СЕРВИЗА са допуснали брутални, тъпи, прости, идиотски и аматьорски грешки. Така че няма да ми се обиждате, като твърдя, че има майстори, които не просто за монтажници не стават, ами и трябва по-далече да седят от колите, да не убият някой.
toolegittoquit написа: Щото то в сервиза отопление няма. Знам ви сервизите. Един в BMW форума изрева от сервизи. Кара кола за основен ремонт, уж я ремонтират, след 2000км се чупи брутално и се оказва, че в СЕРВИЗА са допуснали... Айде, за друго - в другата тема или ЛС.Не ни знаеш сервизите, ами целия ти опит е от форумите, как един казал.....Или от 2-3-ма гаражни майстори...
stoianov_n написа: Не ни знаеш сервизите, ами целия ти опит е от форумите, как един казал.....Или от 2-3-ма гаражни майстори...Стоянов, чети тука, после ми говори друго. Искам да ми го коментираш написаното после в другата тема.
А за лични, не мога да говоря там с теб....щото само заплашваш.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: