Не се наемайте толкова,има коли на които се откача целия мост и се спуска двигателя надолу за да се извади стартера.А според сервизната инструкция на завода се сваля двигателя.
Всички имаме коли, нали ?
Kirilpm
- специалист
1478 мнения в "Сложихте ли вече Зимните гуми ??"
toolegittoquit
- майстор
kuger написа:toolegittoquit, горещо ти препоръчвам Debica Frigo 2, невероятни гуми в ниския клас. Малко по-шумни са. И, колкото и да ти е чудно държат и лятото, без да се опекат. Личен опит!На фона на стар дизелов двигател в купе с лоша изолация едва ли ще забележа колко точно са по-шумни.
stoianov_n
- специалист
toolegittoquit написа:ГРЕШКА, колегата има СЕРВИЗ, работилница или гараж може да имат такива като тебе....Като знам колко усилия и средства трябват да направиш сервиз.....Kirilpm написа:...ела поработи 1-2 месеца,точно сега през зимата да видиш колко приятна и лека работа,хем някой лев ще вземеш.Няма смисъл да ми обясняваш. Ти имаш работилница, на колата отвън зимата си правих парното и запоявах жиците до 12 през нощта в месец януари. Айде само да не ми обясняваш, а?
gogo7777 написа:BMW.....Ти колко стартера си обслужил сам?Ти само ми го покажи къде е..... па другото е фасулска работа....ако не ме мързи де
https://www.google.bg/imgres?imgurl=htt ... MwgbKAEwAQ
https://www.google.bg/imgres?imgurl=htt ... Mwg3KBUwFQ
toolegittoquit
- майстор
stoianov_n написа:Ти си работил зимата, ама само един ден, а ВСЕКИ ДЕН можеш ли?А когато завали сняг и трябва да слезнеш в канала..Щото то в сервиза отопление няма. Иначе има и друга страна на нещата. Един в BMW форума изрева от сервизи. Кара кола за основен ремонт, уж я ремонтират, след 2000км се чупи брутално и се оказва, че в СЕРВИЗА са допуснали брутални, тъпи, прости, идиотски и аматьорски грешки. Така че няма да ми се обиждате, като твърдя, че има майстори, които не просто за монтажници не стават, ами и трябва по-далече да седят от колите, да не убият някой.
Вас с Кирил не мога да ви преценя какви сте, казах го и преди. Айде, за друго - в другата тема или ЛС. Не сте прави, ама никак и ще си остана на твърдото мнение, че има много самозванци.
stoianov_n
- специалист
toolegittoquit написа: Щото то в сервиза отопление няма. Знам ви сервизите. Един в BMW форума изрева от сервизи. Кара кола за основен ремонт, уж я ремонтират, след 2000км се чупи брутално и се оказва, че в СЕРВИЗА са допуснали... Айде, за друго - в другата тема или ЛС.Не ни знаеш сервизите, ами целия ти опит е от форумите, как един казал.....Или от 2-3-ма гаражни майстори...
А за лични, не мога да говоря там с теб....щото само заплашваш.
toolegittoquit
- майстор
stoianov_n написа: Не ни знаеш сервизите, ами целия ти опит е от форумите, как един казал.....Или от 2-3-ма гаражни майстори...Стоянов, чети тука, после ми говори друго. Искам да ми го коментираш написаното после в другата тема.
А за лични, не мога да говоря там с теб....щото само заплашваш.
Пълно съсипване на колата след некачествен основен ремонт
Като го прочетеш, искам да ми квалифицираш с 1 думичка посочените майстори.
Kirilpm
- специалист
Ми аз пък съм чувал и виждал много некадърни ел.техници,виждал съм офазен бойлер(мостче между фазата и корпуса на бойлера) и т.н. но никъде не съм казал че всички електротехници са некадърници и кожодери.Във всяко стадо си има мърша.И да не сме се обиждали,нашия ме докладвал 20 пъти на администратор-а за отправена обида,иначе аз да не съм се обиждал 
Тема "Сложихте ли вече Зимните гуми ??" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература