Всички имаме коли, нали ?
Kirilpm. - специалист
Тинчо,кого се мъчиш да излъжеш че някога си ходил до Пловдив с кола и са ти писали фиш?За какво ходи телевизор за ремонт ли да вземеш.Историята с Ханко Брат я има на снимки из нета от преди 3-4 години сигурно,без да те има намесен в нея.
http://webstage.bg/attachments/ckeditor ... _d0_be.jpg
Ето ти я същата снимка случайно намерена в гугъл.
При тебе проблема се корени в това,че сам се знаеш каква мижитурка си и какъв лъжец на дребно.Е за това не можеш да имаш доверие нито на монтьори нито на фаянсаджии нито на полицаи ти сам на себе си нямаш доверие.
Айде сега пак се хвани да обясняваш как всичко ни е дошлко отгоре и ни е сервирано готово на масата и за това не те вземаме на сериозно :lol:
iliya_i - майстор
simplex написа:
Kirilpm. написа:
Тинчо,кого се мъчиш да излъжеш че някога си ходил до Пловдив с кола и са ти писали фиш?
Никъде не съм казвал, че на МЕН са ми писали неграмотен фиш. Аз по принцип не се бутам да ми пишат фишове. Казах, че има потресаващ случай на неграмотност, който буди определени въпроси относно интелектуалните възможности на тоя кадър-Слънце на МВР.
А иначе съм ходил около Пловдив с кола. На път за Димитровград. Бяха казали някакви познати на родителите ми, че има пазар, продавали килими и т.н Искаха да ги закарам. Само че не улучихме деня. Само разходка.
Пак не улучи. Пловдив не е по път от Бургас за Димитровград.
iliya_i - майстор
simplex написа:
iliya_i написа:
Пак не улучи. Пловдив не е по път от Бургас за Димитровград.
Не, Стара Загора е по пътя. Пловдив е на 80км от Стара Загора. Казах ОКОЛО Пловдив, не В Пловдив.
То с такова приближение, си бил и на около 80 от Габрово, Кърджали, още по-близо до Хасково, че даже си минал между Сливен и Ямбол. Направо си обиколил половин България.
Kirilpm. - специалист
Пак се оплете в лъжи приятелю мой,не мислиш ли че е време за нова интернет самоличност?
Да си казал?ми не е като да не си промени мнението след като те хванах,че лъжеш,не е като да те хващат да лъжеш за първи път.
Kirilpm. - специалист
По-добре си джиткай само из околността,че ако пасатко изкиха на магистралата и разбереш колко струва пътната помощ,най-вероятно ще се обесиш.Но за нашия район внимавай с лъжите,неграмотните полицаи са малко,а разстоянията са ми до болка известни :lol:
p.v.x - майстор
simplex написа:
Kirilpm. написа:
По-добре си джиткай само из околността...
Каквото ще става...ще си проличи. Щом мога да мина 500км джиткане из област Бургас, значи мога да отида и в София с Пасата.
Какво е туй София?
Да не е квартал на Бургас.
nikolovvd - майстор
simplex написа:
Магистралата много скучна. Карам със 150 почти през цялото време, ама не ми е интересно. Ей така - доспива ми се някак. И освен това места за отдих, сянка, вода - абсурд. Освен на някоя бензиностанция...
Сигурен ли си? Магистралата от Ямбол до Нова и Стара Загора я откриха на 12.07.2012 г., а тогава какво кола караше Венто или Фиеста, че не ми се рови в старите теми?
До Бургас, по-скоро последния ЛОТ към Бургас, магистралата я направиха през 2013 или 2014 не си спомням, но може да се провери в нета.
kuger - майстор
simplex написа:
".......Карам със 150 почти през цялото време, ама не ми е интересно......"
Това 75х2? За отиване и връщане? С тея таралясници, де ги копаеш от моргите?
Ти, ако вдигнеш толкова /съмнявам се силно/, ще оставиш 1 км следи от чаркалъци и течности, бре!
И, нямаше да пишеш тук все още!

пп: `айде по темата, как да научим Тинки да стане поне "любител-монтьор"! Да, ама надали! Той знае само да реве, като вдовица за ....! И да търси вината в другите, но не и в себе си.

пп2: А бре, Тинки, хайде да измерим твоите 150 с моите, навит ли си? Ама на разстояние, което аз ще определя, а? Поне 150 км. Примерно от Бургас до Ст.Загора, най малко? Отговор не чакам, нямаш дупе за това. С тия кочини, дето купуваш, ставаш само да ходиш до кенефа, но и там не е сигурно.

Спри да гледаш в купичката на другите, че е пълна, виж твоята защо е празна, и се замисли, но сериозно! Не изкарвай други виновни за твоето неблагополучие. проблема е само в теб!

пп3: Все се заричам да не пиша по тая тема, ама тоя няма спиране, все другите му виновни :axe:
kuger - майстор
simplex написа:
п.п Аз нямам наследствени хотели, за това не ми е толкова пълна купичката. :? :partyman:
Ами аз съм от село, имам наследство една 60 годишна къща и двор от цели 400 кв.м. Не можеш да ме обвиниш, че ми е пълна купичката. Цял живот съм бачкал на чорбаджия. но явно ме е оценил подобаващо, та сега съм добре, та не плачкам. Ама бачках, яко бачках и не плачках!
пп: За гонки забрави, не си ми от категорията :-D
Chefo77 - майстор
simplex написа:
Никой не оценява подобаващо! Искам 3 жени, частен остров и Ферари! :-D :finga:/
Ама получавам Пасат, панелка...е, поне жените не са от грозните неща в живота ми. :)
Оценяват, оценяват. Но само тези, които заслужават, останалите са талаш.
Искал бил ... и какво ще им предложиш - мрънканье, празен портфейл, мека чурка и Пасатко. Не се сещам за жена, която би се вързала на тези всичките заедно. Ей, сещам се за една - може да ти опонира по мрънкане, за другите три трябва лично да я питаш. Води ми се тъща, но И викам "майко" от уважение към жена ми. 'Що мека чурка ли - ми 'щото ако беше ОК, другите три нямаше да имат значение ... :wink:
Панелката от кого я получи?
Последна промяна от Chefo77 на пон окт 24, 2016 1:27 am, променено общо 1 път.

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: