Всички имаме коли, нали ?
Chefo77 - майстор
Чек, че си редактирах мнението - останалите ТРИ :axe:
Ама ти познаваш ли някой, който да не иска всичко? Аз щото не знам да има такива елементи. Алчността няма граници, а апетита идва с яденето (за тези, които не искат сега).
Значи - разбрах - нямаш нито панелка, нито жена ... Пасат поне имаш ли? :lol:
gogo7777 - майстор
Егати разврата..... :-D
Chefo77 - майстор
simplex написа:
Chefo77 написа:
Значи - разбрах - нямаш нито панелка, нито жена ... Пасат поне имаш ли? :lol:
Пасат имам и си е много хубав. Жена се намира. Панелка нямам. А дали ми е мека чурката ще кажеш на жена ти да дойде и да я пробва. После ще ти докладва. :evil:
Ахахаха
Що бре, за да И се сърдиш после, че "ти развява" меката чурка из женските форуми ли :lol:
Няма шанс жената да ти обърне внимание. Кой обръща внимание на вкиснало зеле като има вратна пържола? :lol: :lol:
пишман_майстор - майстор
пишман_майстор написа:
Днес съм се хванал на бас с френд, че тази тема ще стане 75 страници. Мисля, че ще позная....
Мнението ми е от 52-ра страница...Оттогава не съм писал ( такава беше уговорката ни :) да не надувам бройките мнения)
Благодаря на всички включили се и помогнали темата да стане 75 страници . Днес очаквам наградата си : Дж.Д. N7, ще я изпием заедно с губещия баса . Жив и здрав да си Тинки И Пасатко също де :mrgreen:
nikolovvd - майстор
Ти пък! Ние очакваме с нетърпение 100 страници, а ти за 75 си се хванал на бас.
Подценяваш много мат`ряля!
пишман_майстор - майстор
Ее те тогава бяха 50 . Прокрадваше ми се съмнението, че аз ще я купувам бутилката ( в което няма нищо лошо разбира се ) Друго си е човек да познае :D Но наистина вече няма какво да ме учуди , може и 100 да станат ...
Chefo77 - майстор
Май само си търсите повод за напиване... :lol:
Ако се спре на 100, ще е ОК. Пасатко има още да тегли :wink:
gogo7777 - майстор
може и 100 да станат ...
Ще станат.....мобилизацията е голяма. Помощ има северно от Бургаз, от северо-западна България, задграничен контингент, представител от спец. службите, монтьори, учени от БАН, женсият форум и един македонец......абе хващай се отново на бас :lol:
И Пасатко ще оправиме и на Тинки социалния статус и бюджета му, мирогледа, пишката и всичко необходимо подобаващо за един патриций. Ще стане Гай Тинкий Великолепний...... :lol:
nikolovvd - майстор
Как е разхода на колата след ремонта - на газ и бензин?
Глей кво става при мене. затова не слагам газ.
Прикачен файл:
Разход.jpg
Разход.jpg (62.71 KиБ) Видяна 745 пъти
gogo7777 - майстор
Николов, кво се фалиш с тоя дъргел :lol: Пасатко лети със 150км/ч, ти с тия 60 къде си тръгнал....Кажи по-добре как си боядиса стрелката на километража в червено...много ме кефи. По принцип не обичам червеното, но аз вероятно ще избера вишнево-зеления цвят. А относно лъжливият японски борд....Тинки ти го каза.... :lol:

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: