Всички имаме коли, нали ?

Обухте ли вече зимните гуми ?

58%
да
153
42%
не
110

Общо гласове: 263

Kirilpm - специалист
Аз бих взел Barum Polaris 3 добра гума за парите си,разбира се не очаквайте чудеса.На сняг се справя добре,на мокро също и не се износват бързо.
Tigar oще от едно време не ми вдъхват доверие,не знам сега под какво владение са,може да са се подобрили нещата.
Другото което бих взел от евтините Клебер Дебика и Дайтон,за Корморан съм твърдо против и за зимни и за летни.
stoianov_n - специалист
nikolov333 написа:
8180 написа:
Предлагам, в духа на Форума малко да се самообслужим - всяко мнение извън темата/заяждане/лична обида и т.н. да бъде игнорирано от участниците, а не да поражда поддискусия.
И аз стигнах до същите изводи, така че напълно подкрепям идеята!!! :partyman:
Е, тогава какво ще стане тука...като гледам колко хора пишат...скучна работа.АЗ съм ЗА дискусии, спорове и мерене на... кой квото има... :-D Или какво, да си приказваме само за политика и какво е било преди 20 години.Реално една тема се изчерпва за 2-3 страници, а другото е майтап да става и спора да върви. :-D
А по темата, аз от една седмица съм със зимни гуми.Китайски, Rockstone, 4 чисто нови, за без пари/приятел ми ги донесе, и наистина не съм ги плащал/
https://www.google.bg/search?q=Rockston ... BmPxiNM%3A
Да ви кажа честно, и за без пари не биват тези гуми. :censored:
Chefo77 - майстор
Sava Eskimo S3 са много добри гуми за сняг. На сухо се износват бързо, шумни са и неособено стабилни. Типични снежни гуми.
kozl - майстор
stoianov_n написа:
nikolov333 написа:
8180 написа:
Предлагам, в духа на Форума малко да се самообслужим - всяко мнение извън темата/заяждане/лична обида и т.н. да бъде игнорирано от участниците, а не да поражда поддискусия.
И аз стигнах до същите изводи, така че напълно подкрепям идеята!!! :partyman:
Е, тогава какво ще стане тука...като гледам колко хора пишат...скучна работа.АЗ съм ЗА дискусии, спорове и мерене на... кой квото има... :-D Или какво, да си приказваме само за политика и какво е било преди 20 години.Реално една тема се изчерпва за 2-3 страници, а другото е майтап да става и спора да върви. :-D
[-X Де го чукаш, де се пука. Едно търсиш друго намираш, а заглавията подвеждащи.
За едни удоволствие да си начешат пръстите и кошмар за търсещите полезен съвет.
Форумът от технически станал психически :datz:
velsi - Почетен майстор
Не е толкова изтървана работата мисля аз. И все още е под контрол, не се притеснявайте. :-D
Винаги съм бил против форумът да се превръща в казарма, но и такива изпълнения да се хващате за гушите повече няма да има. Спорът е хубаво нещо, но се дръжте прилично! Весело посрещане на Нова година!
crez - майстор
Велси, моля те обясни как стои въпроса със зимни/летни гуми в САЩ. Как се процедира ако тръгна от топла Калифорния и трябва да стигна до снежен Меин за един ден, по път ли ще сменям гуми?
Lisko - майстор
crez написа:
Велси, моля те обясни как стои въпроса със зимни/летни гуми в САЩ. Как се процедира ако тръгна от топла Калифорния и трябва да стигна до снежен Меин за един ден, по път ли ще сменям гуми?
Хахаха, за един ден - няма как да стане тоя номер :-D
crez - майстор
Lisko написа:
crez написа:
Хахаха, за един ден - няма как да стане тоя номер :-D
:prayer: Боже, колко невежест у хората, тръгвате двама и карате по 800 км. след това се сменяте. Това съм го правил неведнъж.
velsi - Почетен майстор
При нас по принцип сняг не вали. Кара се със всесезонни гуми целогодишно. Не съм виждал някой да ползва чисто летни гуми, може би в южните щати да ползват. Как става номера ли? Тука за зимния период от 1 ноември до 31 март са разрешени гумите със шипове. Та ако да речем ти се налага да пътуваш на север обуваш едни такива гуми и караш. Въпреки, че при нас не вали сняг съм виждал през зимата автомобили с такива гуми, нямам идея защо ги слагат. Може би пътуват до Канада, щото е близо. Освен това масово се ползват вериги за сняг, когато е необходимо, а често са и задължителни в планинските проходи. Ако не сложиш вериги, ако това е задължително глобата е 500 долара.

Тема "Сложихте ли вече Зимните гуми ??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: