Всички имаме коли, нали ?
nikolovvd - майстор
До 80 е икономична, а към 200 и нагоре е направо ламя. :-D
Ямбол - Пловдив го вземам за 1 час при 42 градуса, работещ климатик и 4 човека с багаж от морето.
Последна промяна от nikolovvd на пон окт 24, 2016 1:33 pm, променено общо 1 път.
nikolovvd - майстор
gogo7777 написа:
Николов, кво се фалиш с тоя дъргел :lol:
Нищо не е пипано по колата. Така си е оригинално и консумативите се сменят на 1 година и само в сервизи за Мицубиши. :)
Иначе се държи много странно. При 40 прави 5.2, при 50 - 4.8, а при 60 - 4.1/4.2
И на мен ми се иска да лъже компютъра, ама не. Особено като почне да показва 7.8, 8.9, а при 10/11 на 100 вече си мисля - "Каквото такова". :lol:
Последна промяна от nikolovvd на пон окт 24, 2016 1:39 pm, променено общо 1 път.
nikolovvd - майстор
В спорните автомобили е така. Пак добре че има седалки за пътниците! :lol:
gogo7777 - майстор
nikolovvd написа:
До 80 е икономична, а към 200 и нагоре е направо ламя. :-D
Ямбол - Пловдив го вземам за 1 час при 42 градуса, работещ климатик и 4 човека с багаж от морето.
Ама ти и климатик ли имаш :shock: .... не, че не се преебват и те.... :lol: Аз по принцип не ме кефят коли с климатик....вдигат разхода, настивам, а и като се прецака отивам по дяволите.... :lol:
nikolovvd - майстор
Още по-лошо - климатроник! :shock:
Сега го чакам всеки момент да се скапе, че е още с японския фреон, а през Зимата ми трябва.
gogo7777 - майстор
.....зимата пали ли бе...лелеее :shock:
nikolovvd - майстор
Аз я паля в гаража, защото отвън е студено.
gogo7777 - майстор
Аз по принцип не обичам да карам зимата...трябват нови гуми, антифриз, да рина сняг сабаале и я запали я не. Не благодаря. Нямам гараж...преди спирах под едно дърво и беше добре, ама тия хаймани от енергото го отрязаха щото им пречело на жиците и ся снега вали директно върху колата...ужас :)
gogo7777 - майстор
Ти да не караш... Дизелов Форд? Или имаш летен антифриз?
Не не е Форд. Аз много мразя да давам излишни пари като за антифриз примерно. Източвам водата от агрегата и я връщам същата чааак на пролет. :wink: Така ми е по-спокойно.
nikolovvd - майстор
simplex написа:
Спортен автомобил..Колко да е спортен.
Погледни моето табло и твоето! При мен на таблото няма информация за горивото, температурата на охлаждането и изминатите километри, защото никой не се интересува от тях. Ако ми потрябват мога да ги изкарам на екрана в средата. Най-важните данни като скорост и обороти са достатъчни. Няма претрупване на таблото.
Освен това купето е преизчислено с над 50% на огъване и усукване. За ширината не знам колко е широк Пасата, но там където Форд Скорпио влизаше тая кола не влезе и се наложи да прибера огледалата. По спомен само, ширината я даваха 195 см. И пак по спомен Пасата е по-тесен с 54 мм.

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: