• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 20
Всички имаме коли, нали ?
ArturDent - Почти Безобиден
Караш, не караш, максимум на две години се сменят всички течности. Масло, антифриз, спирачна течност...
Поне за повечето производители това е максимума. Може и да е по-малко.
сам - помощник
От дългата статия на Майстора за добавките,така и не разбрах коя е най-добрата добавка на пазара в момента ?
VLADO66 - майстор
Имах един дърт Голф и му сипвах молибденов дисулфид.
VLADO66 - майстор
сам написа:
И как беше ?
Добре беше,голфчето мъркаше :)
Chefo77 - майстор
А пробва ли да му го спреш сулфида?
VLADO66 - майстор
Редувах през смяна на маслото-четох някъде че така трябва да се прави.
майсторе - напреднал
Колега сам,когато задаваш въпроса коя е най-добрата добавка в момента на парара ? Кажи , направи ли си труда да прочетеш форума внимателно назад ???
Там колегите са описали кой кога и от каква добавка е доволен , подробно съм описал кога съм ползвал дуралюб и от какво съм доволен .
Ти " САМ " реши каква добавка да ползваш .
сам - помощник
Майсторе,не се сърди.Не съм искал да те обиждам.Статията за добавките е обширна и исках да те питам ти като си слагал добавка ДУРАЛЮБ от какво си доволен на практика ?

Сега прочетох всичко внимателно.На практика вярно ли е това ? www.duralube.free.bg

Гледах http://vbox7.com/play:mcbf68f38c , http://vbox7.com/play:df0438c31e

Moля,много моля с повече думички разкажи от практиката ти,моля с думи по-прости.
майсторе - напреднал
Както си прочел назад,бях скептично настроен към добавки.Мислех,че добрите масла сменяни редовно е достатъчно.
Тогава не бих ти препоръчал нищо друго.Сега като препатих съм за добавките.Специално ДУРАЛЮБ на мен ми свърши чудесна работа.Карам буса с двигателната добавка DURA LUBE POUR & GO.Сложих и в скоростната кутия.Вече минах 35 000 км. с дура люб и е много добре.
Ти проучи нещата за себе си.Поговори си с инж. Николов от ДУРАЛЮБ България тел. 0 888 804 228.
Вземи мнение от други колеги ползвали дуралюб.Прецени сам за какво искаш да го ползваш.
По подробно немога,от мен толкова.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 20

Тема "Маслата- кое, какво, как да изберем" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: