• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
Всички имаме коли, нали ?
gogo7777 - майстор
Абе ти може да си разчертаваш двора както ти е угодно, друг е въпроса как ще ти го присъединят към републиканската пътна инфраструктура. Не е едно и също. Този комплекс е достояние за всички и е присъединен........
toni_g79 - специалист
Едното е път на община столична,другото е алея на паркинг.Това означави ли,че са РАВНОЗНАЧНИ :) Не сме ние хората,които ще решим това.Другото,което е,Пътя на община столична свързва 2 главни пътя....... което съответно значи нещо ;)Все пак тези пътища си имат класификация.Ако някой застане пред джъмбото ще види,че на 100% минаващите по моя път са лумпени като мен,защото не дават предимство на паркинга :).Предлагам темата да се заключи и,като има развитие да се пусне пак.Общо взето всичко което можеше да се каже ,е казано :)
gogo7777 - майстор
Честно казано, аз ако излизам от паркинга ще дам предимство въпреки всичко. При теб обаче е налице ПТП и нещата се тълкуват по правилата за движение. Това е.
thinkpad - майстор
gogo7777 написа:
Този комплекс е достояние за всички и е присъединен........
Което ти го знаеш, защото ти си човека, който го присъединява и всички документи са минали през теб? Както казах - ЗДвП е закон, но законите подлежат на тълкуване. Ако беше черно и бяло, до сега щяхме да караме с бесилото и разстрела - за какво са ни съдии, прокурори или адвокати, да го тълкуват. Аз си признавам, че не съм юрист и не разбирам от право.
Последна промяна от thinkpad на чет апр 10, 2014 1:02 pm, променено общо 2 пъти.
alsted - майстор
:|
Последна промяна от alsted на чет апр 10, 2014 4:48 pm, променено общо 1 път.
8180 - майстор
toni_g79 написа:
Едното е път на община столична,другото е алея на паркинг.
Колега,
Нямаш никакъв проблем - докажи горното, докажи че "алея на паркинг" касае инцидента, докажи че ти, старецът и ония 100%, за които пишеш СТЕ СИГНАЛИЗИРАНИ за това ВАЖНО (според теб и Тинкпад) публично неизвестно обстоятелство.
Дотогава ВАЖИ ПУБЛИЧНО ИЗВЕСТНИЯТ ЗДвП.
После с Тинкпад (за консултант) съдете собственика на паркинга за виновно бездействие, причинило щети.

П.П. Горното важи и за размахваното от Тинкпад писмо във Варна, въпреки очевидната "пристрастност" на съда - липсват горните елементи на свързаност на мотивите със случая. Тинкпад не съобщава решенията на по-горните инстанции там, ако ги има.

П.П.2. В една друга тема споделих, че навсякъде имаме разточително много знаци, които биха били излишни, ако масово не интерпретирахме Правилата по собствено усмотрение. Там поне имах достоен опонент в лицето на Инспо. Тук май сме на едно мнение с него. :prost:

П.П.3. Вчера си спестих участие в темата и не пуснах снимката от Yahoo, където в сянката на Джъмбо се крие същият ПАРКИНГ с маркировка и паркирани коли (в ляво на Автора), обстоятелство, което е пропуснал или скрива и което още повече затруднява "фриволната" тезата за "алея/общински пътища", според мен. :)

Прикачен файл

Clip_40.jpg
toni_g79 - специалист
Ти тази снимка я пусна още на 3та страница.Нищо не крия за какво да крия пък от вас,да не би вие да ми отмените акта :) .Даже върху този изглед си пуснах възражението .Въпроса е там,че не ми се дават пари ,да ходя до СФ да огледам пак,на бистра глава.Може да се докаже,че това е път на столична община има и градски транспорт който се движи по него .т.е по другите 2 лъча на това колело....Вместо да ме посъветвате от къде мога да изкарам скица план ,карта или там каквото трябва,ние продължаваме да стържем на едно място :)
8180 - майстор
toni_g79 написа:
Ти тази снимка я пусна още на 3та страница.
ОК!
Извинявай. Тогава още не ме бяхте ядосали с Тинкпад и ти съчувствах. Вчера просто се въздържах.
Действай си както знаеш. Странични, необозначени и неизвестени обстоятелства нямат особена стойност на ТОЗИ етап - Акта, САМО според мен (споменах).

П.П. Кажи какво ти трябва - събота/неделя ще си направя труда да ида и да снимам, САМО от Форумна колегиалност. Градски транспорт, междуградски табели, за които писа и под., извинявай, но ми се струват съмнителни, без да ги изключвам напълно в корупционна среда.
Не съм минавал от там половин година (в ремонта последно) и действително се заинтересувах.
В първия си пост писах, че навсякъде си има специфични и дори неочаквани подробности/обстоятелства.
Пиши на лични какво да снимам.
Дай и конфликната точка за пълнота по темата.
toni_g79 - специалист
Най-много ме интересуваше къде са разположени(ако изобщо има) знаци за паркинг.И ако изобщо има някакви други знаци по моят маршрут,и по маршрута на колегата,който ме блъсна.Само да кажа,че му се извинявам,че го включвам задочно във форума.Той изобщо не претендираше,че е прав,даже си и каза,че не ме е видял.Както и да е .....
П.П Намерих една карта от официалният сайт на столична община,но е стара,все пак моят път го има........
Най-вече ако си имаш ходене,не заради мен само.Ще се радвам и на обективната ти оценка,след като си минал от там -Излизане от София -бензиностанция шел-кръгово-подлез и първи завой в ляво-"моят път"....

Прикачен файл

Untitled.jpg
Untitled.jpg (85.73 KиБ) Видяна 1056 пъти
Последна промяна от toni_g79 на чет апр 10, 2014 3:00 pm, променено общо 1 път.
Junak - майстор
Това, което ти трябва, е кадастрална скица. Взима се от съответната служба /Агенция по геодезия, картография и кадастър/, но се плаща и се чака. Има хора със служебен достъп или абонамент за кадастъра. Ако имаш някой такъв познат... Може да прави справки в кадастъра и по интернет
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14

Тема "Неправомерно издаден акт?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: