До сега веднъж ми се напълни картата и не триеше автоматично,трябваше аз да изтрия.Не можах да намеря от къде да задам сам да трие
nikolovvd с коя програма обработваш клипчетата и как се качват в нета(до сега не съм го правил)?

kuuuuuul написа:До сега веднъж ми се напълни картата и не триеше автоматично,трябваше аз да изтрия.Не можах да намеря от къде да задам сам да триеПрегледай си настройките! По принцип като му зададеш да прави максимално възможната дължина на запис, примерно 30 минути както е за моя регистратор, не трие автоматично и спира да записва. Затова съм го настроил да прави 5 минутни клипове, но се замислям дали да не го пренастроя за 3 минутни.nikolovvd с коя програма обработваш клипчетата и как се качват в нета(до сега не съм го правил)?
nikolovvd написа:По-нататък ще се убедиш, че може и още по-качественна картина да получиш, но за целта и обектива трябва да е на ниво. От друга страна внасянето на вибрации от пътя също влошава качеството. Преди да разбера това се чудех защо като съм на място мога да видя номера на другия автомобил на 20-30 метра, а в движение на максимум 10-15. Много фактори оказват влияние. При 60 кадъра в секунда и външна честота близка до нея се получава едно "клатене в картината", честотата на което е разликата от двете честоти.Говориш ми за неща,които предполагам с твоя регистратор са се случили.Изобщо не съм забелязал някое от нещата ,които спомена.При мен образа е качествен (1920/1080),няма вибрации или пък за клатене на картината съвсем.Дори да влезе в дупка колата и да има притропване ,няма никакви вибрации или размазани обекти.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: