• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 22
Всички имаме коли, нали ?
stoianov_n - специалист
profesionalist_wood написа:
Три пъти и все свиреше ремъка и ролките :? :roll: А пък за съединителя,в сервизите искат цени от 400 до 800 лв. :x педераси
Ем, тогава проблема е в теб/вас...... :-D
А съединител не сменяш всеки ден. :wink:
medel76 - специалист
stoianov_n написа:
Три пъти и все свиреше ремъка и ролките :? :roll: А пък за съединителя,в сервизите искат цени от 400 до 800 лв. :x педераси
Няма да е Mercedes в никакъв случай.
Кажете ми нещо за моторите на корсата ''Ecotec''?Проблемни ли са?
profesionalist_wood - майстор
medel76 написа:
stoianov_n написа:
Няма да е Mercedes в никакъв случай.
Преди дни бях в сервиз да закараме едни неща...виждам един от работниците разглобяваше мотор Екотек на старо Шевролет Авео и псуваше и дори изхвърли на пода чарколяк от яд :-D
ESPACE - майстор
На някои работници ръцете им пречат.
ESPACE - майстор
Един автомонтьор няма ли подемник, ще псува не ами. Това да се търкаляш така по земята.
medel76 - специалист
Е ее ,,,милият човек!това вече е гавра
stoianov_n - специалист
medel76 написа:
Да ти кажем, ама за коя корса питаш?
Най-общо, трицилиндровия екотек 1.0 е най проблемния, не върви, гори много и има много проблеми.
1.2 е много добър двигател, но е с верига, която много често е за смяна когато колата влезе нов внос.
1.4 новия екотек е друга работа, много добър вървеж и нисък разход.Ако е поддържан добре е най-добрия вариант.
Това за бензините, за дизелите е друга работата, ама без да кажеш за кой модел питаш и къде ще черпиш в Пловдив.....от мен толкова. :-D
MamaMy - майстор
На по-старата корса дизела 1,5 е на Исузу. Много удачен мотор. На това купенце е безсмъртен. :)
Chefo77 - майстор
MamaMy написа:
На по-старата корса дизела 1,5 е на Исузу. Много удачен мотор. На това купенце е безсмъртен. :)
... и абсолютно неудачен. Трака, хлопа, не е чудо на икономията в града. Голяма турбодупка и малък полезен работен диапазон на турбината. Корсите са много зле обезшумени и този дизел се чува и усеща за световно.
Иначе е относително безпроблемен мотор - факт.
Изобщо малка кола + дизел за мен е много излишен вариант.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 22

Тема "кола до 3200-3500лв" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: