Всички имаме коли, нали ?
gogo7777 - майстор
Прикачен файл:
Toyota-GT86-4.jpg
nikolovvd - майстор
simplex написа:
Защото когато ти изпише STOP, защото колата е прегряла е вече късно.
Не-е-е-е, изписва на таблото SLOW DOWN. И намаляваш, че иначе :axe:
Chefo77 - майстор
Тинки, хайде да не кривим нещата - постовете ти показват единствено и само завист към тези, които имат повече материални придобивки от теб. Ако не виждаш как лъха завистта от тях - значи наистина си много зле. Или се опитваш да се измъкнеш по терлици. И в двата случая си достоен само за съжаление.
p.v.x - майстор
Chefo77 написа:
Стив Джобс като имаше милиарди, къде е? Майкъл Джексън къде е? Уитни?

Разбирам те добре , какво искаш да кажеш.
И съм съгласен.
Само не ми допада да слагаш Джобс , до Джексън и Уитни.
И стига с тези звездички.
Наричайте нещата , с техните пълни и истински имена.
Chefo77 - майстор
Извини ме, ако съм те засегнал с нещо - имах предвид, че и Джобс, и Хюстън, и Джексън бяха адски богати - но нямаха здраве. Физическо, психическо - здраве е. Кел файда, че имаха пари, както се казва.
А звездички нямаше да слагам, ако нямаше цензура :)
Chefo77 - майстор
Бля бля бля.
Никой с нищо не се е изтъквал (по-специално в тази тема), преди ти да си покажеш злобата с приказки като "Като ти стане еди-какво си, ще те видя",.
Както и да е, явно не се усещаш. Още отпреди 2 ника си така. Жалък си. Ще го повторя: ЖАЛЪК СИ В ЗЛОБАТА СИ! Никой не е виновен за това, че не можеш нещо или че нямаш нещо. За теб великия обаче, всички които имат (каквото и да е), са крадци, мошеници, незаслужили ...

П.С. И не, мен НЕ МЕ интересува каква е средната класа на запад. Нито ме интересува какъв е брутния вътрешен продукт на Бурунди. Мен ме интересува какво е в България. Аз съм тук и си късам задника, за да се реализирам ТУК. Не ме интересува чуждото канче (я, разлика), още по-малко пък ритам да гледам в него. :wink:

П.С.2: ВСЕКИ, абсолютно ВСЕКИ, който е постигнал нещо, има правото да се гордее с него. Така, както ти се гордееш, че докато другите не са можели да си вържат обувките, ти си ремонтирал телевизори. Така и Николов има право да се гордее (фука, изтъква) с това, че е IT специалист и кара еди-каква-си кола. Заслужава само поздравления за това (и ти).
Последна промяна от Chefo77 на пон окт 24, 2016 10:14 pm, променено общо 1 път.
Junak - майстор
simplex написа:
Ти си бил голям устатко бе, майна. Внимавай потопа във Владиславово или къде беше там да не ви отнесе в морето само. Тогава и 5 коли да имаш, ще станат 5 котви.
simplex написа:
Имай предвид, че утре може някой такъв Пасатор, каран от идиот и всичко за теб да свърши. Няма да има голямо значение и има няколко неща, които с пари не се купуват.
Тинки, продължаваш да си най мръсното, гадно, злобно, долно, завистливо човече. Сега разбрах защо каквото и да купиш, ти дават и по един презерватив - да не се размножават изроди като тебе.

P.S. Дано някой модератор сложи край на тази срамна агония.
Chefo77 - майстор
Дефинирай "постлано".
Някой на някого е купил дипломата?
И, изобщо, кой е казал, че трябва всички да имаме равен старт? Животът е така устроен, че НЯМАМЕ равен старт.
Виж се сам - ти пишеш, че "Един българин ще се разходи да бере ягоди за 3 месеца във Франция и ще се върне с по-хубава кола, отколкото ти ще си купиш след 12 месеца бачкане."
Аз казвам : "ОК, жив и здрав да е - 3 месеца гърч, далеч от семейството - човекът ЗАСЛУЖАВА." Виждаш ли някъде озлобяване? Може - прави пари. Точка.
Ти казваш: "...просто човек се озлобява от тъпченето на място и се пита - "Абе, а аз за к'во работя?"
... а всъщност единственият озлобен си ти.
Аз знам за какво работя. Издействал съм си правото да знам. Ако ТИ не знаеш - не търси проблемите в друг или другаде. :wink:

П.С. Дали съм карал Коледа с 40 лева ли? А ти карал ли си Коледа с остатъци от ровене по кофите (не става дума за мен). Хайде замисли се, дали нямаш повече ... МНОГО повече от много други.
p.v.x - майстор
simplex написа:
България за мене и в моите очи е съставена от изроди, измамници, престъпници, мутри и измекяри. Тук-таме някоя будала или работен кон, който е останал с фалшивата надежда, че може и да се оправим или се е заблудил все още да стои тук. И тук-таме има някой, който волно или неволно е намазал от изброените антагонисти по-горе.
За другите ме е яд.
Ама теб , ще те прежаля.
Вземи имигрирай , че да мирясаме малко от теб.
Нищо , че не е задължително , да отидеш до Канада за да се наложиш като търсен , платен програмист.
Върви до Сидни Австралия.
Там има един.
Готин тип
Тъкмо ще си паснете.
Chefo77 - майстор
simplex написа:
Chefo77 написа:
И, изобщо, кой е казал, че трябва всички да имаме равен старт? Животът е така устроен, че НЯМАМЕ равен старт.
Чефо, утре искам да се замислиш като отидеш на някой голям обект, от къде са дошли парите за построяването му. Помисли за кого работиш и ще осъзнаеш прости истини. Не бъди кон с капаци. Оставам си на предните думи.
И ние тук да не сме по-прости, че висшисти получават по-малко от берачи на ягоди на запад? Обидно е. Въпросът не е в това оня с ягодите с какво се е прибрал. Обидно е, че се подиграват с българите. Някакъв тъпак в Германия ще яде шоколадче, а ти ще дъвчеш коричка хляб, докато работиш колкото него. Как да не се озлоби човек?
Дефинирам постлано - нещо на готово. Наследствено, например. Или работно място, получено даром - с връзки.
А като какъв по-точно се изживяваш, та си позволяваш да съдиш този, който има нещо наследствено?
Знаеш ли, в голяма част от болните има една злоба. Злоба към здравите, че имат нещо повече от тях. При теб е същото, само дето не си болен физически (дай, Боже и да не се разболяваш!!!). И така, както ти не можеш да разбереш на база какво я има тази злоба, и аз не мога да разбера защо е тази злоба от теб.
И, ако още не си го разбрал, аз нямам проблем с това, че берачите на ягоди получават повече от мен, въпреки двете ми отлични дипломи (намекна за образованието). НЯМАМ ПРОБЛЕМ с това. Не ме обижда. В този ред на мисли, не мога да разбера причините за това озлобяване по презумпция.
И, аз в огромна част от случаите, зная с какво се занимават клиентите ми. Не ги питам - или те ми казват, или от други места разбирам. Малко по-горе написах нещо за дупето. Имали са дупе и/или са уцелили подходящия момент. Да взема да се ядосвам ли? Защо?

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: