Всички имаме коли, нали ?

Обухте ли вече зимните гуми ?

58%
да
153
42%
не
110

Общо гласове: 263

nikolovvd - майстор
Сам си дал отговор!
nikolov333 написа:
с дот 2015 Made in Russia
nikolov333 - майстор
Що..те Нокиан там си имат заводи? При баланса "взеха" от 65 до 85 гр. тежести, което не било много зле за зимни..
Гумите са си пресни и "меки"даже май прекалено за нашите зими..имал съм такъв проблем със стари зимни гуми карани в жегите лятото с високи скорости, но тези не съм ги озорвал още..
kozl - майстор
Че сина още мъчи летен vredestain - made in Russia. 4-5 сезона, ама грайфер има, щото няма километри. Но пък намират се полу съчувствени съседи. Резнаха му една гума та да обнови половината ДОТ :roll:
KingLin - майстор
За много години че се бях позагубил малко :)
Конкретен въпрос:
Dunlop, Goodyear или Bridgestone за комбинирано градско / извънградско впечатления?
Chefo77 - майстор
От тези трите марки съм карал само с Turanza на японките и смея да твърдя, че е убийствено добра лятна гума. Но с къс живот - сцеплението си има цена.
Бих заложил сякаш на Dunlop-а. На тестове общо взето те се представят най-добре от трите.
KingLin - майстор
Мерси Чефо. Аз лично се колебая между дънлопа и гудиъра но до сега не съм взимал такива. Хвърлих мишелинки лани и бях много доволен от тях но разликата от 30 кинта на гума спрямо горните марки ме спира пак да взема такива :( Сиромашия... Да видим какво ще кажат и сънародниците че утре ще се ходи на пазар :) Лека
Andri01 - майстор
Ей,добре ,че се показа !Човек да оплакне малко взора :lol:
nikolovvd - майстор
Dunlop и Goodyear е едно и също нещо, т.е. една и съща фирма.
Chefo77 - майстор
nikolovvd написа:
Dunlop и Goodyear е едно и също нещо, т.е. една и съща фирма.
Двете марки са на един собственик, но не са едно и също нещо! По тази логика, и Корморан, и Дебица пак трябва да са едно и също с тях :)
шоп - майстор
Време е да сменя евтините зимни китайски гуми с летни и да направя отчет за зимният сезон.

Извода поне за мен е, че евтините китайски гуми имат перфектното съотношение цена качество. Минах почти 15хил км и няма следи от износване. Визуално не са мръднали, не бият и ако всичко е както досега мисля да ги търкалям още 3-4 сезона.

За сега мнението ми е супер позитивно...пак бих си купил такива гуми.

Тема "Сложихте ли вече Зимните гуми ??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: