• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
Всички имаме коли, нали ?
ivanovbg - майстор
За 5 години съм сменил само 2 крушки Н4 на фара и то все десни. Изгарят ми вечерно време като скоча в някоя дупка, а повечето дупки са в дясно :wink: Лявата още не съм я сменил откакто купих колата.
Сложи си тогава готови устройства - такива с мек старт и регулиране на мощността.
kr1100 - майстор
Купи си DRL модул и си го монтирай.Имат възможност за регулиране на % .Вече не са скъпи
kuger - майстор
По-нагоре бях писал май за DRL. Този, който купих и монтирах на колата ми осигурява плавен старт и плавно гасене на фаровете /неприложим при ксенон/. Избор по желание силата на светене, през 10%. Използват се дългите светлини Управлява се от светлинния клаксон. Не се прекъсва нищо по инсталацията на автомобила. Момента на задействане на DRL-а е по напрежение, регулируемо. Задейства само предни светлини, може и габарити при желание. Притежава и звукова сигнализация. При включване на основното осветление се изключва сама. Има още гъзарии, примерно "изпрати ме до в къщи" и други, за които не се сещам.
Линк само на лични!
romanpm - майстор
kuger написа:
По-нагоре бях писал май за DRL. Този, който купих и монтирах на колата ми осигурява плавен старт и плавно гасене на фаровете /неприложим при ксенон/. Избор по желание силата на светене, през 10%. Използват се дългите светлини Управлява се от светлинния клаксон. Не се прекъсва нищо по инсталацията на автомобила. Момента на задействане на DRL-а е по напрежение, регулируемо. Задейства само предни светлини, може и габарити при желание. Притежава и звукова сигнализация. При включване на основното осветление се изключва сама. Има още гъзарии, примерно "изпрати ме до в къщи" и други, за които не се сещам.
Линк само на лични!
Аз съм с подобно за 30лв монтирано от мен , дългите светлини светят на 30% / по избор / като се включват-изключват плавно :rock:
romanpm - майстор
romanpm написа:
kuger написа:
Линк само на лични!

Аз съм с подобно за 30лв монтирано от мен , дългите светлини светят на 30% / по избор / като се включват-изключват плавно :rock:
Обаче има една "мизерия" , алармата , самия пиезокристален почна да издава гаден звук вероятно от "ШИМ" - запълването :? и се принудих да изключа звукът !
:|
kuger - майстор
Някои се оплакват и от смущения в радиото. Слава Богу, нямам никои от тези проблеми. Тъй като дневните светлини са отпред, т.е., не е нужно да свети и отзад, управлението на габаритите го използвам за светодиоден индикатор на таблото.
profesionalist_wood - майстор
Нямаше къде да поставя питанката. Та един комшия иска да си сложи светлини като на ТИР от тези отстрани на колата си https://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0% ... 0%B0%D0%BD
и тези рогчета на тавана. http://img14.olx.bg/images_prodavalnikc ... zagora.jpg Как да го разубедя? Няма ли да го барнат катаджиите? :? Фолксваген пасат комби е колата му
kr1100 - майстор
и ще ди пробива тавана ли за да ги закрепи ? Или със скоби на релингите.
После ще има въпрос -защо ми се мокри кората на тавана ?
dyaneff - майстор
Профи, посъветвай го да смени Пасата с Волво, те имат подобни "светлинки". :lol:
kuger - майстор
kr1100 написа:
и ще ди пробива тавана ли за да ги закрепи ? Или със скоби на релингите.
После ще има въпрос -защо ми се мокри кората на тавана ?
Що да пробива? Слага една греда от багажник напречно, там да нарежда каквото си иска :shock: Ще заприлича на кола от един град, няма да пиша кой :-D
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14

Тема "Устройство за автоматично включване на автомобилните фарове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: