• 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 28
Всички имаме коли, нали ?
Chefo77 - майстор
kr1100 написа:
Chefo77 написа:
:Отвсякъде чувам, че 1.8 моно е железен мотор, преживял 3 поколения на Пасат и база за още 3,
Кои 3 поколения? Признавам само ABS i ADZ двигателите.
След 1996 краянямат нищо общо, съвсем различни блокове и глави.
Пасат 2, 3 и 4.
А 1.8 Турбо при 5/6 не е ли със същия блок?
thinkpad - майстор
Бахти как ми източи акумулатора една моя грешка. На едната врата съм обърнал проводник за централно и за машинка. И двата са с една и съща разцветка и от двете страни. Оказа се, че не са така, както са сложени и централното връща команда на машинка да зацикли в постоянно положение "затвори се". Т.е чрез задържане на ключа да се вдигат и прозорците. Това им е връзката. Тази функция от шофьорската врата я изключих, че не ме радваше нещо, но...
Чувам че нещо цъка и се мръщи дясната пасажерска врата. После пък почна да цъка лявата задна врата. После направо не мога да запаля колата.
Ей за това мразя да се занимавам с коли. :axe:
Chefo77 - майстор
Хайде пак колата ти виновна :lol: :lol:
stiv1961 - майстор
stiv1961 написа:
казах ти- СМЕНИ ЗАДКОРМИЛНИЯ МЕХАНИЗЪМ :-D
gogo7777 - майстор
Направо ми идва да му подаря /срещу мангизи естествено/ един Голф 3, напълно обслужен. Евтин е и не ми трябва :lol: . Офертата е само за Тинки.
thinkpad - майстор
Chefo77 написа:
Колата винаги е виновна. По презумпция. В случая, че дори по схема има 2 проводника с еднакви цветове, които се свързват с 2 проводника с еднакви цветове. Та иди мери, разкачай и гадай. С резачките и байпас, за да не развалям каквото съм направил вече и работата стана. То днес беше тестово.
Chefo77 - майстор
thinkpad написа:
Chefo77 написа:
Колата винаги е виновна. По презумпция. В случая, че дори по схема има 2 проводника с еднакви цветове, които се свързват с 2 проводника с еднакви цветове. Та иди мери, разкачай и гадай. С резачките и байпас, за да не развалям каквото съм направил вече и работата стана. То днес беше тестово.
Ти явно си забравил втория принцип на компютърджиите: "Когато отвориш нещо за ремонт, убеди се, че работи коректно преди да го затвориш" :)
Първия със сигурност го знаеш, нали? :)
thinkpad - майстор
Chefo77 написа:
Ти явно си забравил втория принцип на компютърджиите: "Когато отвориш нещо за ремонт, убеди се, че работи коректно преди да го затвориш" Първия със сигурност го знаеш, нали?
Не го чух вчера, че цъка. Днес случайно го чух. А аз не съм го затворил още - на вратите корите стоят на задните седалки, също както копчета и останалото. По схемата обаче има 2 еднакви проводника, та беше въпрос на разглобяване и мерене или гадаене. Ако имаше повече информация, нямаше да е така.
Абе станаха нещата в крайна сметка. Но не толкова мързеливо, колкото ми се искаше.
kr1100 - майстор
gogo7777 написа:
Направо ми идва да му подаря /срещу мангизи естествено/ един Голф 3, напълно обслужен. Евтин е и не ми трябва :lol: . Офертата е само за Тинки.
Да ама после ти ще си виновен за подаръка и Голфа също :mrgreen:
Автомобила не е виновен - виновна е поддръжката и задкормилното у-во.
Последна промяна от kr1100(стар) на ср яну 14, 2015 6:55 pm, променено общо 1 път.
thinkpad - майстор
kr1100 написа:
Да ама после ти ще си виновен за подаръка и Голфа също :mrgreen:
Само ако има проблем с ел.стъклата... :partyman:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GwMPdneD_JY[/youtube]
:lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15