• 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 24
Всички имаме коли, нали ?
gnt69 - майстор
Hoвoceлckи написа:
Малко от мен :)
Колега би ли споделил какъв регистратор ползваш. Гледам хубав има време координати. Извинявам се ако има написано по назад, но сега ми щукна да си взема такоз нещо и най лесно да питам. :partyman:
inspo - майстор
Ми то си пише на клипа.
Прикачен файл:
dvr.JPG
dvr.JPG (59.17 KиБ) Видяна 1280 пъти
Но цената може и да не ти хареса :arrow: http://alltimecams.com/videoregistrator-dod-rx8
gnt69 - майстор
Определено не ми харесва цената. Нещо по бюджетно търся не искам да снимам игрални филми. Все пак какво има вътре 1 камера и 1 гпс. И да добавя чак толкова не ми трябва.:partyman:
nikolovvd - майстор
Гледай клиповета на руснаците. На повечето пише с какъв регистратор са правени - излиза на самия запис.
Харесай си няколко модела, в зависимост от качеството на картината и ги потърси при търговците/сайтвете, за да видиш цената. Аз постъпих така. Естествено всяка допълнителна екстра повишява цената. След като купих моя, се появи още по-добър модел, с възможности да засичаш време за ускоряване от 0 до 100, от 60-150, от 0-250, време за спирана от 100 до 0, както и засича време за обиколка или серия от обиколки. Ако не си състезател обаче, тези екстри не са ти нужни.
Има и с 2 камери естествено, но и при тях цената зависи от екстрите.
Hoвoceлckи - майстор
gnt69 написа:
Hoвoceлckи написа:
Малко от мен :)
Колега би ли споделил какъв регистратор ползваш. Гледам хубав има време координати.
Виж тази тема на kuuuuuul Мойто го взех от "Алито" за няма и 100$, но ми го спряха на митница ... Е и аз малко ги пързулнах :wink: Имай предвид, че карта памет се купува отделно, а тя трябва да е доста голямка.
nikolovvd - майстор
Карта памет 32 GB клас 10 е на цена около 19-20 лв.
Събира около 4-5 часа запис във Full HD качества.
По принцип тези устройство записват циклично върху старите записи и ако няма заключени получаваш на практика "безкрайна" памет.
Hoвoceлckи - майстор
Въпрос на личен избор. Моята е 60Гб, но на някого може и те да са му малко. Все пак това е андроид (не е само камера). До колко класът няма значение - също всеки решава сам за себе си. Също както ти самият си решил да се набуташ с доста кинти само за камера. Нищо лично, но колегата питаше мен. Е, ти пък се похвали, че си по-напред :wink:
nikolovvd - майстор
Нямам спомен да съм се хвалил. :?
Когато има операционна система нещата са по друг начин сложени. Паметта никога не е излишна, а при теб има много повече екстри. Някой от тях предполагам дублират такива в смартфона ти. Аз търсех това, което взех, а останалите сгодийки ги имам или в колата или в телефона. :)
montoya - майстор
Освен добрата резолюция на такава камера, смятам, че е единственото друго без което не може е GPS, лошото е, че разликата в цената на камера без и със GPS е доста голяма. Аз затова си ползвам телефона с приложението DailyRoads Voyager Прави си записи с прекрасно качество и си има GPS
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 24

Тема "Клипове от видеорегистратори в България." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: