• 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 22
Всички имаме коли, нали ?
MamaMy - майстор
Препоръчвам да не се изказвате неподготвени защото се излагате!
Първо, никъде не съм писал за турбодизел.
Второ, този точно мотор е предкамерен дизел и е един от най тихите дизели.
Трето, аз не знам колко са обезшумени тези коли защото не се побирам вътре, но цитирам мнение на моя позната която съвсем безпроблемно си я търкаля вече десетина години. По външна работа на мотора може и да не разпознаете, че е дизел. :)
Силно препоръчвам да не ги пренебрегвате. Пробвайте и сравнявайте. Тогава пак ще говорим.
Chefo77 - майстор
Аз пък препоръчвам да не поставяте приказки от ЕЖК срещу ЛИЧЕН ДОСЕГ до такъв автомобил, защото този, който се излага определено не съм аз. Корса Б, с всички екстри, включително и допълнителна кора на капака, закупена шестгодишна през 2005-а - можете да сметнете на колко е сега. Достатъчно време ли съм имал, за да разбера що за машина е, или все още мнението на познатата Ви за автомобила, в който Вие изобщо не сте се качвали, е по-меродавно? Ако случайно не знаете, разликата между 1.5 D и 1.5 TD е в наличието на турбокомпресор и интеркуулър - но нито едно от двете не прави двигателя по-шумен. Нито по-икономичен.
И съвсем, ама съвсем случайно, имам доста близък досег до втори такъв автомобил - точно с посоченият от Вас двигател - без турбо. И "ме буди" всяка делнична сутрин около 6, защото го палят в двора ми. До болка ми е познат звука му и определено нито е тих, нито някой може да го сбърка с бензин :wink:
MamaMy - майстор
Значи все пак не сте собственик на точно такъв, а само ви буди един определен екземпляр който не е ясно колко е читав? Ми аз може да не съм се возил вътре, може и да не ме е будила сутрин, но съм се ровил под капака. И мога да потвърдя съвсем от първа ръка, че е изключително тих автомобил. Относно возия и разход преразказвам, но и там не е ЕЖК. А конкретен човек.
Но няма нужда да ми мерите пишката защото искате да насочите дамата на точно конкретен автомобил. По дълга е моята. МЖК :-D

Аз просто давам съвет да се пробва, а вие скачате все едно току що ви изсърбах таратора с вилица. Айде нема нужда. Това говори, че сте лично заинтересован. Най-вероятно продавате някоя кочина и се чудите как да я пласирате :razz:
gogo7777 - майстор
По дълга е моята. МЖК
:-D
Браво бе....при мене от както изгоних МЖ всичко се оправи.....и колата и разхода и жените ся са доволни. :lol:
Chefo77 - майстор
MamaMy написа:
Значи все пак не сте собственик на точно такъв, а само ви буди един определен екземпляр който не е ясно колко е читав? Ми аз може да не съм се возил вътре, може и да не ме е будила сутрин, но съм се ровил под капака. И мога да потвърдя съвсем от първа ръка, че е изключително тих автомобил. Относно возия и разход преразказвам, но и там не е ЕЖК. А конкретен човек.
Но няма нужда да ми мерите пишката защото искате да насочите дамата на точно конкретен автомобил. По дълга е моята. МЖК :-D

Аз просто давам съвет да се пробва, а вие скачате все едно току що ви изсърбах таратора с вилица. Айде нема нужда. Това говори, че сте лично заинтересован. Най-вероятно продавате някоя кочина и се чудите как да я пласирате :razz:
А каква точно кочина продавам, че не ми стана ясно? Или просто търсите някаква лична причина в това, че не съм съгласен с Вашето мнение? Не помня и да съм насочил дамата към конкретен автомобил, явно четете между редовете :)
Не, не са мои автомобилите - единият е на майка ми и го карам съвсем редовно, другият е на леля ми и, както казах, го чувам всяка сутрин. И двата са в перфектно състояние. Явно Ви трябва слухов апарат, щом твърдите, че този двигател е ТИХ - че и на отворен капак!
А и няма значение на кого е по-дълга. Важно е как се използва :wink: А това, че ВЖК е мнооого лошо :lol:
MamaMy - майстор
Заради една кифла 10 см не режа и етаж от вилата не махам :-D
stoianov_n - специалист
Ново предложение от мен. :?
https://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0% ... -75ks-novo

А иначе, перфектната първа кола според мен.
https://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0% ... l-corsab14

Грозни, стари.....но доказано здрави.Какво му трябва на човек...4 врати, климатик и стар двигател. :-D
:partyman:
profesionalist_wood - майстор
stoianov_n написа:
Ново предложение от мен. :?
https://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0% ... -75ks-novo

А иначе, перфектната първа кола според мен.
https://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0% ... l-corsab14

Грозни, стари.....но доказано здрави.Какво му трябва на човек...4 врати, климатик и стар двигател. :-D
:partyman:
И очакваш кола за 1000 лева да е читава? Само ще му набиеш 5-6000 за ремонти :lol:
medel76 - специалист
и аз мисля по стара е добре като за 1-ва,после за скраб,1,3 тойоти и 1,4 опели са 4000-5000 лв
medel76 - специалист
а пък има и поговорка кола и жена на късмет
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 22

Тема "кола до 3200-3500лв" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: