Всички имаме коли, нали ?

Обухте ли вече зимните гуми ?

58%
да
153
42%
не
110

Общо гласове: 263

dyaneff - майстор
Това, че една гума не се износва не е много положителна оценка. Каква марка са тези гуми ?
Питам, защото двама познати ми рекламират някакви зимни китайски. Забравих им името, започваше със S....
шоп - майстор
dyaneff написа:
Това, че една гума не се износва не е много положителна оценка. Каква марка са тези гуми ?
Питам, защото двама познати ми рекламират някакви зимни китайски. Забравих им името, започваше със S....
Гумите са Sunny Wintermax NW211 215/50 R17 91V

в 33 страница от темата съм споделил със снимки, цени и така нататък. Много съм доволен!
DundyTheCroc - майстор
Шопе, евтините гуми се познават на 2-3 сезон като се втвърдят като на баба ми галошите на село, дано твоите не са така.
шоп - майстор
Ако изкарат 2-3 сезона ще са направо супер за цената си. Карах 4 зими с зимни гуми по почти 400лв бройката и пак се напукаха и ги хвърлих. Тези са по 90 лв дори и сега да ги хвърля пак съм доволен.
hidrazin - майстор
Преди 7-8 години бях взел едни китайчета но не помня марката.
Направо трепач! Много добре се държаха зимата.
С тях три зими минавах редовно прохода Шипка и не съм слагал вериги.
После минах на Wedestein и ... няколко пъти се наложи да слагам вериги.
И не, не си внушавам, китайчетата се държаха много по-добре и изкараха повече от Wedestein-а.
За по-миналата зима пак си взех Wedestein но ми се струва че вече започнаха да ги правят с по-плитък грайфер. :?
Изкараха две зими но за следващата ще трябва пак да купувам нови гуми.
Ще потърся дали не е останала някоя от китайчетата в гаража за да видя марката.
:partyman:
joroantonov - специалист
Пичове, разликата между добрите и лошите гуми е основно на МОКРА настилка. На сняг ако имат грайфер всички се справят - с летни съм се качвал до Ястребец в 20см пресен сняг, на слизане отгоре до долу на АБС и на скорост. Въпросните Sunny ви ги намерих в тоя тест: http://www.bggumi.com/posts/view/74 малко не спират. Карал съм служебна с китайчета - същата работа на мокро спират с поне 10 метра отгоре на маркова износена гума. Ако за 20 лева разлика на гума съсипеш кола за хиляди или по-лошо мерси за спестеното!
kuger - майстор
По въпроса, аз ги свалих вече. Кой какви гуми кара си е въпрос на финанси и разбирания.
DNP - помощник
Много съм доволен от Debica Frigo 2. Страшни гуми!
Lisko - майстор
Аз реших да не ги свалям, щото са поне на 8 години и по-добре да се изхабят от каране отколкото от седенье. Отделно че летните ги изхвърлих и сега ако сваля гащите оставам по гол гъ.
nikolov333 - майстор
Lisko виж тука, какво съм писал да внимаваш със скоростта със зимните гуми..ама то в Канада сигурно, така и така си ги съобразявате.. http://forum.napravisam.bg/viewtopic.ph ... 00#p730332 :partyman:

Тема "Сложихте ли вече Зимните гуми ??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: